Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Kees Smit winnaar thuiswinkel Award 2016

11 maart 2016, door Persbericht

Kees Smit winnaar thuiswinkel Award 2016

Webshop www.keessmit.nl is bekroond met de Thuiswinkel Award XS 2016 in de categorie Wonen & Tuin. Tijdens de feestelijke uitreiking op 10 maart 2016 mocht Kees Smit deze prestigieuze publieksprijs ontvangen uit handen van Jan Joost van Gangelen. Klanten beoordeelden de webshop van Kees Smit als beste in de categorie Wonen & Tuin. ‘We hebben deze prijs gewonnen dankzij onze klanten en dat zien we als een groot compliment!’ Aldus e-commerce manager Mitchel Oude Nijhuis.

Op de goede weg
Oude Nijhuis: 'Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan onze klanten en wij willen deze optimaal bedienen. Wij vragen klanten ook altijd om ons te beoordelen na een aankoop. Hierdoor zijn wij in staat om verbeterpunten in kaart te brengen en proactief op te pakken. Met het winnen van de Thuiswinkel Award XS laten we nógmaals zien dat we op de goede weg zijn. We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en het stemmen op onze webshop!'

Nationale Thuiswinkel Awards
De Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.org. Bij deze Awards kunnen klanten webshops beoordelen op verschillende aspecten. Binnen elke categorie wordt er een winnaar gekozen die deze publieksprijs in ontvangst mag nemen. 


Reacties

Marjan de Ridder

Geplaatst op 17-03-2017 09:51

Ook wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf... na het plaatsen van mijn bestelling een telefoontje en mail gehad wanneer onze tuintafel zou worden geleverd. Onze tafel werd netjes afgeleverd, zeer mooi tafeltje voor een goede prijs. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.

Verstuur reactie
* Verplichte velden