Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Robs Grote Tuinverbouwing - Aflevering 2 (Seizoen 8)

11 september 2017, door Anne

Robs Grote Tuinverbouwing - Aflevering 2 (Seizoen 8)

Rob gaat in deze aflevering Tineke verrassen, ze schijnt een bourgondische tuin te hebben die verwaarloosd is. Een leuke uitdaging voor Rob!

Tineke en Erik hebben elkaar al op jonge leeftijd ontmoet, toen ze 24 jaar bij elkaar waren zijn ze in het bijzijn van hun kinderen getrouwd. Ze hebben veel hobby’s zoals koken, kamperen en voetbal. Ze leven graag in hun tuin. Hier ontspannen ze en ze nodigen graag veel mensen uit voor een grote barbecue. Máár de 25-jaar oude tuin is hard aan vervanging toe! Naast een jacuzzi en een royale tuintafel, bestaat de tuin voornamelijk uit gras en onkruid. Allereerst gaat Rob met Tineke op zoek naar leuke planten en bloemen! De voorkeur van Tineke gaat uit naar vaste planten in vrolijke kleuren. Ook een palm zou goed tot zijn recht komen tussen de sauna en het bubbelbad.

Ondertussen begint het team van Rob met het slopen en ontruimen van de tuin. De houten vlonder wordt ingewisseld voor stijlvolle terrastegels. Ineke wil graag een overkapping, zodat ze droog kan zitten tijdens haar rookpauzes. Omdat een overkapping te groot wordt in de tuin maakt Rob een speciale ‘rokersruimte’.

Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan. Gezien Tineke en Erik in een jaren dertig huis wonen, zouden ze graag een interieur zien die bij deze stijl past. En dat is gelukt! Jorna heeft weer een prachtig interieur verzorgd met kleuren die perfect aansluiten bij de elementen uit de jaren dertig.

Ook Theo is weer van de partij! Dit keer met een speciale bestelling. Een robuuste eettafel met veel stoelen, zodat er weer met veel mensen aan tafel gegeten kan worden. De Sunyard Oxford dining tuintafel is maarliefst 3 meter lang! In combinatie met de speelse Intenso Atri dining tuinstoelen in de kleuren White en Oyster maakt dit een sfeervol geheel. Gras wilde Tineke liever niet meer te veel, en ook aan die wens is gehoor gegeven. Het eindresultaat is een echte leeftuin waar het belangrijkste aspect ‘ontspanning’ is. Het eindresultaat is wederom verbluffend! Tineke en Erik kunnen hun ogen niet geloven. Zowel binnen- als buiten is er erg veel veranderd. Kijk je zaterdag om 17:00 uur weer mee naar een nieuwe aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing?

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden