Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Robs Grote Tuinverbouwing – Aflevering 39 (seizoen 7)

14 juni 2017, door Roos

Robs Grote Tuinverbouwing – Aflevering 39 (seizoen 7)

In de laatste aflevering van seizoen 7 zijn Rob en zijn team op bezoek bij Anne en Erik-Jan. Samen hebben ze een huis gekocht in Amsterdam. Het koppel heeft een kleine buitenruimte waar ze heel blij mee zijn. Alleen over de inrichting zijn ze niet te spreken. Zelf vinden ze het lastig om een goed plan te bedenken voor de tuin. Gelukkig komt Rob de twee verassen.

De tuinwensen

Anne en Erik-Jan zijn blij dat ze een huis met tuin hebben, ze zijn namelijk graag buiten. Alleen met de inrichting zijn ze niet zo blij. Samen met Rob bedenkt het koppel een plan voor de tuin. Ze hebben de volgende tuinwensen:

  • Kleurrijke en stoere planten en bloemen 
  • Groente- en kruidenplanten om op te eten
  • Een mooie tuinset om op te relaxen 
  • Een schuur waar hun motoren droog kunnen staan 

Hier weten Rob en zijn team wel raad mee. Tijd om aan de slag te gaan!

De stoere tuin van Anne en Erik-Jan

Na hard werken is de tuin van Anne en Erik-Jan bijna af! Het enige wat nog ontbreekt is een loungeplek. Gelukkig is daar Theo Kees Smit Tuinmeubelen met een prachtige tuinset. Er is gekozen voor:De tuin van Anne en Erik-Jan is prachtig geworden. Alleen nog een zomers drankje erbij en de twee kunnen heerlijk genieten!

Helaas was dit de laatste aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing voor dit seizoen. Wil jij wel iedere week tuininspiratie blijven opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterestpagina, hier vind je meer dan 500 tuinfoto’s. Wekelijks wordt deze pagina aangevuld met de nieuwste trends op het gebied van het buitenleven.

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden