Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Robs Grote Tuinverbouwing – Aflevering 8 (Seizoen 8)

Robs Grote Tuinverbouwing – Aflevering 8 (Seizoen 8)

23 oktober 2017

In alle vroegte is Rob deze week op pad voor een verrassing in Nijmegen. Britt wil graag haar man Boy verrassen met een nieuwe tuin. Hij is fan van het programma en is dan ook met zijn eigen tuin begonnen, maar het wil nog niet echt lukken. Gelukkig komt Rob daar verandering in brengen. Hij mag van Boy losgaan met bloemen en zelfs met fruitbomen. Dus het team gaat aan de slag om zowel de woonkamer als tuin aan te pakken.
Lees verder
Geer&Goor Stevig Gebouwd - Aflevering7

Geer&Goor Stevig Gebouwd - Aflevering7

20 oktober 2017

Voor de laatste aflevering van Stevig Gebouwd zijn Geer & Goor op bezoek in Amsterdam. Verpleeghuis Amsta de Poort heeft namelijk een pittige klusvraag voor het stel. Ze willen graag een nieuw restaurant beginnen om meer binding met de buurt te krijgen. De bewoners met diagnose Korsakov krijgen de eer om het restaurant te gaan runnen. Het restaurant is groot, maar hopeloos verouderd. Tijd om de grootste klus van het seizoen te gaan klaren.
Lees verder
Geer&Goor Stevig Gebouwd - Aflevering3

Geer&Goor Stevig Gebouwd - Aflevering3

22 september 2017

Voor de derde aflevering van Geer en Goor zijn de hardst zeurden *kuch* ik bedoel natuurlijk de hardst werkende BN’ers onderweg naar Zevenaar om de eenzaamheid onder ouderen uit te bannen. De bedoeling is om een unieke ontmoetingsruimte te creëren voor mensen met geheugenproblemen en mensen uit de buurt. Vergezeld door de nodige grappen zijn Geer en Goor onderweg naar het Septemberhuis.

Lees verder