Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Van Woonvilla naar Droomvilla - Aflevering 1

Van Woonvilla naar Droomvilla - Aflevering 1

9 januari 2018

In het RTL-programma Van Woonvilla naar Droomvilla nemen Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma je wekelijks mee in een wereld van design, architectuur en interieur. Elke week starten ze aan een nieuw project, bouw of verbouw. Ontdek hier de nieuwste uitdaging.
Lees verder
Het favoriete tuinmeubel van Carlos (Winnaar Expeditie Robinson)

Het favoriete tuinmeubel van Carlos (Winnaar Expeditie Robinson)

3 januari 2018

Heb jij fanatiek Expeditie Robinson gevolgd? Dan weet je ook dat de Twentenaar met Spaanse roots Carlos Platier Luna gewonnen heeft. In een spannende finaleproef versloeg hij Kaj Gorgels en Soundos El Ahmadi. Sindsdien mag hij zich de winnaar van Expeditie Robinson 2017 noemen. Benieuwd naar zijn favoriete tuinmeubel? Tijdens zijn bezoek aan Kees Smit Tuinmeubelen heeft hij ons er alles over verteld. Om zich te bewijzen als echte Robinson heeft hij ook dé Kees Smit-proef gedaan. Lees het interview en ontdek de video in deze blog.

Lees verder
Robs Grote Tuinverbouwing - Aflevering 15 (Seizoen 8)

Robs Grote Tuinverbouwing - Aflevering 15 (Seizoen 8)

11 december 2017

In aflevering 15 van Robs Grote Tuinverbouwing gaan Rob en zijn team Tia uit Arnhem verrassen. Tia is opgegeven door schoondochter Maartje. Tia is geboren in Friesland en komt uit een gezin van vijf kinderen. Ze woont al jaren in Arnhem en is moeder van twee volwassen zoons. Ze is creatief en werkt met mensen die niet-aangeboren hersenletsel hebben. Ze begeleidt ze bij het maken van keramiek. Tia heeft een hart van goud, maar ze cijfert zichzelf daardoor helemaal weg. Daarom vindt haar schoondochter het de hoogste tijd om haar te verrassen!
Lees verder
Robs Grote Tuinverbouwing – Aflevering 14 (Seizoen 8)

Robs Grote Tuinverbouwing – Aflevering 14 (Seizoen 8)

4 december 2017

In alweer de veertiende aflevering van dit seizoen wordt Carlo verrast door Robs Grote Tuinverbouwing. Hij is getrouwd met Linda en samen hebben ze een dochter van twaalf. Carlo wenst graag een volière voor vogels. Hij heeft zelf één kanarie, maar met een nieuwe volière kan hij zijn hobby gaan uitbreiden. Hij houdt ook van tuinieren, dus groen mag er zeker komen. Hoogste tijd voor Ivo en Rob om de tuin opnieuw in te richten.
Lees verder
Robs Grote Tuinverbouwing - Aflevering 12 (Seizoen 8)

Robs Grote Tuinverbouwing - Aflevering 12 (Seizoen 8)

20 november 2017

In deze aflevering gaat Rob op bezoek bij Mirjam en Jan. Mirjam is aangemeld voor Robs Grote Tuinverbouwing door haar man Jan. Ze hebben elkaar leren kennen door wederzijdse vrienden en zijn in januari 12,5 jaar getrouwd. Het zijn echte levensgenieters, ze gaan dan ook graag lekker eten met familie en vrienden. Tijdens hun vakanties bezoeken ze het liefst warme landen. De tuin was hoognodig aan een opknapbeurt toe. Ze waren al begonnen, maar Jan schakelde het team van Rob in. De nieuwe tuin wordt hét huwelijkscadeau voor Mirjam!
Lees verder
Vorige
Volgende