Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Case voor Kees Smit Tuinmeubelen wint Google Global Award in New York

Case voor Kees Smit Tuinmeubelen wint Google Global Award in New York

29 september 2017

De kers op de taart: Internetmarketingbureau Adwise wint de Google Global Award met een case voor Kees Smit Tuinmeubelen! Een prachtige prijs die zij na het winnen van de Google Premier Partner Awards gisteren in ontvangst hebben genomen. Niet alleen Adwise, ook Kees Smit Tuinmeubelen is hier enorm trots op! De winnaars van deze categorieën zijn tijdens de uitreiking in New York per categorie bekend gemaakt.
Lees verder
Win een tuinfeest!

Win een tuinfeest!

23 mei 2017

Bijna 10.000 klanten hebben Kees Smit beoordeeld en hier zijn wij enorm trots op! Om dit te vieren, verloten wij onder alle beoordelingen een super tof tuinfeest in eigen tuin, geheel georganiseerd door Kees Smit! Het enige wat jij nog moet doen is maximaal 20 gasten uitnodigen.

Lees verder
Maak kans op een ROUGH fiets

Maak kans op een ROUGH fiets

20 april 2017

Wat moet je doen? Koop jouw favoriete ROUGH tuinmeubelen en maak automatisch kans op deze fiets! Alle ROUGH-aankopen die online of in de showrooms van Kees Smit Tuinmeubelen worden gedaan, nemen deel aan de actie en maken automatisch kans op een ROUGH-fiets. Onder alle ROUGH-aankopen in de showroom Amersfoort, showroom Almelo en de webwinkel wordt afzonderlijk een ROUGH-fiets verloot. In totaal worden er drie ROUGH-fietsen verloot.
Lees verder