Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Het droomterras van Roos

Het droomterras van Roos

12 mei 2017

Sinds twee weken woon ik samen met mijn vriend midden in het centrum. Het is een mooi appartement met tot onze blijdschap een ruim dakterras van 50 vierkante meter. Maar erg gezellig ziet het er buiten nog niet uit… Hoog tijd dus om er een droombalkon van te maken!
Lees verder
De droomtuin van Ilse

De droomtuin van Ilse

21 december 2015

Mijn eigen droomtuin, het lijkt zo makkelijk.. Ik vind zoveel verschillende tuinen en stijlen mooi wat het weer lastig maakt. De engelse tuin, landelijk en toch een beetje strak.. een echte combi tuin moet het worden met veel groen, wilde bloemenperken en een heerlijke plek om te relaxen en te genieten van het buitenleven. En een van de belangrijkste dingen vind ik wel sfeer en gezelligheid.

Lees verder
De droomtuin van Anne

De droomtuin van Anne

10 december 2015

Ik ben een echt buitenmens en geniet dan ook optimaal van elke zomerse dag. Op deze dagen ben ik het liefst de hele dag buiten en breng ik vaak veel tijd door in de tuin. Ik heb niet bepaald groene vingers, dus ik kies al snel voor onderhoudsvrije planten en veel gras. Een mooie tuinset mag dan ook niet ontbreken in mijn tuin.

Lees verder