Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Merk van de maand: Bellagio

Merk van de maand: Bellagio

8 januari 2018

Iedere maand zetten we bij Kees één van onze merken in het zonnetje. Deze maand staat in het teken van Bellagio. Ontdek in deze blog wat het merk allemaal te bieden heeft op het gebied van tuinmeubelen. Maak kennis met: Bellagio!
Lees verder
Wintertuin inspiratie

Wintertuin inspiratie

28 december 2017

De eerste sneeuw is al gevallen en dat betekent dat we volop in de winter zitten. In deze tijd van het jaar kijken we vaak niet meer om naar de tuin. In deze blog willen we je overtuigen om ook van jouw tuin een mooie winterse tuin te maken. Lees snel verder voor meer wintertuin inspiratie.
Lees verder
Woonstijl in de tuin voortzetten

Woonstijl in de tuin voortzetten

25 november 2017

Op zoek naar inspiratie voor het inrichten van de tuin? Kijk dan eens naar de binnenkant van je huis. Tegenwoordig wordt de woonstijl van je interieur vaak doorgetrokken naar je tuin. Ontdek in deze blog hoe je dit kunt aanpakken!
Lees verder
De herfsttuin, ben jij al begonnen?

De herfsttuin, ben jij al begonnen?

31 oktober 2017

We zitten hier in Nederland volop in de herfst en dat betekent dat de tuinliefhebber weer aan de slag kan. In deze tijd van het jaar moet je zowel je tuinmeubelen als je bloemen en planten herfst-proof maken, zodat je tuin gereed is voor de herfst en winter. Lees deze blog voor tips en advies voor de herfsttuin.  

Lees verder
Voortuin inrichten

Voortuin inrichten

3 juli 2017

De voortuin is het visitekaartje van je woning! Daarom is het leuk om tijd en aandacht te besteden aan de indeling en inrichting van jouw voortuin! Hoe je van jouw voortuin een gezellige plek maakt, die helemaal past bij jouw woning en persoonlijke wensen, lees je in deze blog vol met voortuin ideeën!

Lees verder
Moderne tuintips

Moderne tuintips

26 juni 2017

Wat is een moderne tuin? In de tuinwereld liggen de begrippen strak, rust en reinheid in verband met modern. Deze stijl vind je terug in zowel grote als kleine tuinen. In deze blog laat ik je graag kennismaken met moderne tuinen, stijlen en vormen!

Lees verder
Klassieke tuin

Klassieke tuin

6 maart 2017

Klassiek is een breed begrip en heeft eigenlijk geen eenduidige definitie. Klassiek wordt gezien als het tegenovergestelde van modern, maar moet in mijn ogen niet getypeerd worden als oud en stoffig. Wel zie je in elke klassieke tuin structuur en orde. Heb of wil je een klassieke tuin? Ik laat je in deze blog graag zien wat typische klassieke tuinelementen zijn!

Lees verder
Vorige
Volgende