Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Feest in eigen tuin!

Feest in eigen tuin!

12 juni 2017

Het is bijna zomer dus dat betekent tijd voor tuinfeesten! Je eigen tuin is de ideale feestlocatie want je hoeft de deur niet uit voor gezelligheid. Daarnaast heeft het nog een voordeel, de ruimte kun je precies zo inrichten als jij wilt. Wat in een feestelijke tuin zeker niet mag ontbreken is een gezellige hoek om te kletsen.
Lees verder
Je balkon inrichten doe je met deze 10 tips van Kees!

Je balkon inrichten doe je met deze 10 tips van Kees!

8 juni 2017

Heb je een balkon of een tuin die wat aan de kleine kant is? Dan moet je dit artikel gewoon even lezen. Hierna ben je namelijk 100% geïnspireerd om aan de slag te gaan met het inrichten van jouw balkon. Doe je voordeel met de 9 balkon inrichten tips van Kees!
Lees verder
Tuinkussens opbergen? 7 handige tips!

Tuinkussens opbergen? 7 handige tips!

10 april 2017

Tuinkussens geven je een comfortabel gevoel en ze geven je tuinset een mooie uitstraling. Je tuinkussens opbergen na een heerlijke zomerdag is heel belangrijk. Hierdoor blijven ze langer mooi en wordt de levensduur van de kussens verlengd. Als je ze ’s nachts buiten laat liggen, worden de kussens wellicht nat door condens. In deze blog lees je handige tips om je tuinkussens op te bergen.

Lees verder
Zoveel tuinstoelen, maar welke zoek ik eigenlijk?

Zoveel tuinstoelen, maar welke zoek ik eigenlijk?

3 april 2017

Tuinmeubelen zijn tegenwoordig in allerlei uitvoeringen te koop. We zien diversiteit in kleuren, maten en materiaalsoorten. Doordat de keuze zo ruim is, wordt een keuze maken soms best lastig. Ik laat je graag een aantal modellen zien en vertel je meer over de eigenschappen. Ook geef ik je een aantal handige tips die hopelijk je keuze makkelijker maken!

Lees verder
Tips voor een knus winterterras

Tips voor een knus winterterras

28 december 2016

In de winter breng je minder tijd buiten door dan in de zomer. Binnenshuis kleed je daarom alles sfeervol aan met gezellige kaarsen en knusse decoratie. De tuin en het terras krijgen deze periode vaak wat minder aandacht. Zonde, want met een gezellig winterterras creëer je veel sfeer. Wij geven je graag een aantal tips hoe je dit aanpakt.
Lees verder
BBQ-feest in eigen tuin

BBQ-feest in eigen tuin

6 juli 2016

Ultiem geluk; samen genieten met je vrienden en familie van een lange zwoele barbecue-avond. Zoiets in goede banen leiden en voorbereiden is een groot karwei! Hoe pak je dit het beste aan? Natuurlijk staat lekker eten en drinken boven aan je lijstje, maar er komt nog veel meer bij kijken. Met de volgende tips wordt je avond onvergetelijk maar vooral gezellig!
Lees verder