Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Robert's favoriete herfst-item

Robert's favoriete herfst-item

8 december 2017

In de herfst kun je bij Kees Smit kennismaken met tuinmeubelen voor binnen. Kees zet verschillende favoriete herfst-items in het zonnetje. Deze week is het de beurt aan collega Robert:
Lees verder
Lilian's favoriete herfst-item

Lilian's favoriete herfst-item

1 december 2017

In de herfst kun je bij Kees Smit kennismaken met tuinmeubelen voor binnen. Kees zet verschillende favoriete herfst-items in het zonnetje. Deze week kun je kennis maken met het favoriete herfst-item van Lilian.
Lees verder
Het geliefde wicker

Het geliefde wicker

24 oktober 2017

In de tuinmeubelbranche zijn ze niet meer weg te denken, tuinmeubelen gemaakt van wicker. Deze meubelen staan bekend om zijn gevlochten draden. Wellicht ken je wel het uiterlijk van een wicker loungeset, maar wist je dat wicker in vele varianten voor kan komen? Maak in deze blog kennis met wicker tuinmeubelen en ontdek ook de nieuwe lijn wicker voor binnenshuis.

Lees verder
Haal met kussens de herfst in huis

Haal met kussens de herfst in huis

10 oktober 2017

Langzamerhand verkleuren de bladeren aan de bomen van groen naar bruin, en dat betekent dat de herfst voor de deur staat. Tijd om actie te ondernemen en je huis een nieuwe najaarslook te geven. Dit kan met nieuwe meubelen of een likje verf, maar veel simpeler en goedkoper zijn kussens! In deze blog lees je hoe je de herfst in huis haalt aan de hand van nieuwe sierkussens.
Lees verder
Vier de zomer in een hangstoel

Vier de zomer in een hangstoel

31 juli 2017

De zomer is begonnen! Dat betekent maar één ding: genieten van het buitenleven. Doe dit volledig in stijl met een hippe hangstoel. Schommel rustig heen en weer, lees een goed boek of geniet van een middagdutje in de zon. Met een hangstoel creëer je een unieke plek om te ontspannen. Kees heeft speciaal voor jou de mooiste varianten op een rij gezet. Dat wordt stijlvol relaxen deze zomer!
Lees verder