Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Een kijkje in de tuin bij..

12 oktober 2017, door Tessa

Een kijkje in de tuin bij..

Vanaf deze week mag je even gluren bij de buren. Kees gaat namelijk wekelijks een tuin uitlichten van één van onze klanten. Hoe geven zij hun tuin vorm met onze meubelen? Lees de blog om inspiratie op te doen!

Het is vandaag de beurt aan de Familie Weites. Zij hebben in hun tuin een prachtige overkapping gerealiseerd. Hier kunnen ze zich heerlijk terugtrekken met een kop warme chocolademelk bij het vuur nu in Nederland de temperatuur geleidelijk afneemt. 

Veranda aanzicht        Binnenaanzicht

De blikvanger onder de veranda is de Forza Dresano hoek loungeset in de kleur Royal Grey. Het contrast van de aluminium loungeset in de houten overkapping is een plaatje op zich. Hierdoor worden de termen landelijk en modern samengebracht. Deze loungeset is eenvoudig uit te breiden met een extra tussenmodule of een loungestoel, zoals ook de familie Weiters heeft gedaan. De bijgeleverde lichtgrijze loungekussens zijn aangekleed met enkele sierkussens. In combinatie met de overige decoratie maakt dit de overkapping tot een mooi geheel, afgestemd op de smaak en wensen van de familie.

Volgende week nemen we een kijkje in een andere tuin, lees je weer mee?

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden