Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Haal met kussens de herfst in huis

10 oktober 2017, door Tessa

Haal met kussens de herfst in huis

Langzamerhand verkleuren de bladeren aan de bomen van groen naar bruin, en dat betekent dat de herfst voor de deur staat. Tijd om actie te ondernemen en je huis een nieuwe najaarslook te geven. Dit kan met nieuwe meubelen of een likje verf, maar veel simpeler en goedkoper zijn kussens! In deze blog lees je hoe je de herfst in huis haalt aan de hand van nieuwe sierkussens.

Kussens, en in dit geval sierkussens, zijn een uitstekende oplossing om je interieur te voorzien van nieuwe herfstkleuren. Het is geen grote metamorfose, maar door je oude kussens te vervangen voor nieuwe warme tinten, oogt je woonkamer weer als nieuw. Daar komt bij dat omringt door kussens de bank een heerlijke plek is om je even terug te trekken deze herfst.

Warm oker

Dé kleur van dit seizoen is okergeel. Deze warme kleur is een kleur die erg makkelijk te combineren valt met bruin, wit, zwart of grijze tinten. Daarnaast past oker ook verrassend goed bij blauw en groen. Deze veelzijdige kleur geeft je interieur de warme gloed die je woonkamer nodig heeft deze herfst. Kijkend naar stijlen voor in je woonkamer, sluit deze kleur goed aan bij een Scandinavische inrichting. Daarnaast zien we okergeel terug in de Bohemian woonkamer en uiteraard mag deze kleur bij een Retro-look niet ontbreken.

Sfeerfoto Okergeel  Stapel kussens oker

Haal het groen naar binnen

Met de sierkussens van Hartman kun je eenvoudig buiten naar binnen halen. Voorzien van vogels en bladeren breng je de natuur in je woonkamer. Bij het brengen van een groene kleur naar je woonkamer, creëer je een frisse en rustgevende omgeving. Denk hierbij niet alleen aan zuivergroen, maar ook aan bijvoorbeeld olijfgroen. Deze kleur zit tussen bruin en groen in en laat zich dan ook goed combineren met andere natuurlijke kleuren.

Sfeerfoto groenStapel kussens groen

Patronencombinaties

Naast de kleuren van kussens, kun je ook kijken naar specifieke patronen op kussens. Wil je nu echt de herfst terug laten keren in je woonkamer? Breng dan kussens samen met verschillende patronen.  De lijn van Particolare valt op door haar kenmerkende patronen met ronde elementen. Deze kussens geven je woonkamer een rustige uitstraling, zodat je in het najaar goed kan ontspannen.  

Picolare kussens

Snel en eenvoudig je woonkamer een herfst make-over geven? Kies voor nieuwe kussens!

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden