• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Het favoriete tuinmeubel van Ivo Putman (bekend van o.a. Robs Grote Tuinverbouwing)

het-favoriete-tuinmeubel-van-ivo

Ivo is dé rechterhand van Rob Verlinden in Robs Grote Tuinverbouwing. Rob en Ivo zijn samen veel te zien op tv. Waar Rob al jarenlang de Nederlandse televisiekijker verrast met de mooiste tuinen en zijn passie voor bloemen en planten, is Ivo slechts een aantal jaren bekend bij de kijker. Wij spraken hem en wilden natuurlijk graag meer weten over Ivo!

Ivo, hoe ziet jouw droomtuin eruit?

“Allereerst zou ik niet willen spreken over een droomtuin, maar over meerdere ‘droomtuinen’. Mijn droomtuin bestaat namelijk niet uit één stijl, maar uit verschillende tuinstijlen. Als voorbeeld hiervoor denk ik aan het huis van Rob in Spanje. Daar stond het huis centraal met daaromheen verschillende tuinen gebouwd. Als ik denk aan mijn droomtuin, zou ik dit ook willen. Een huis waar de tuin omheen ligt en daarin zou ik verschillende kamers maken met verschillende tuinstijlen. Bij elke tuin waan je jezelf dan in een andere omgeving.”

Aan welke stijlen moeten we dan denken?

“Ik zou graag een contrast willen maken door een zuidelijke tuin aan te leggen met daartegenover juist een hele strakke tuin met alleen maar geknipte vormen. Aan de andere kant juist weer een echte Engelse tuin met mooie geweven borders, zodat je écht heel verschillende tuinen krijgt.”

Welk tuinmeubel zou jij kiezen voor jouw droomtuin(en)?

“Mijn voorkeur gaat niet uit naar een loungeset, maar juist naar een hoge tafel waaraan we kunnen dineren. Een diningtafel met hele mooie stoelen waar we fijn aan kunt zitten en waar je dan ook heel lang aan kunt natafelen. Tóch heb ik voor mijn droomtuin gekozen voor de ROUGH-B loveseat bank, omdat ik dit gewoon een heel gaaf exemplaar vind!”

Waarom gekozen voor de loveseat bank?

“Omdat ik vind dat deze loveseat in alle drie de hiervoor omschreven tuinstijlen goed zou passen. Deze loveseat zou overal kunnen staan! Het lijkt me daarom leuk om hem dan ook in elke tuin terug te laten komen. Ik zou de loveseat op een plek zetten waar je echt de tuin in kunt kijken. Hier heb je echt een plek voor jezelf, omdat het meubel wat hoger zit. En de naam zegt het al, een loveseat is natuurlijk geschikt voor twee personen, dus je kunt gezellig intiem vanuit deze plek de tuin in kijken.”

Hoe omschrijf jij jouw ideale zomerdag?

“Mijn ideale zomerdag breng ik door samen met mijn gezin, bestaande uit mijn vrouw en twee kinderen. Ja, en die dag kan wel heel verschillend zijn! Van een dagje weg tot gezellig met z’n allen in de tuin barbecueën. Burgerlijk hè? Maar het is wel echt zo, mijn ideale zomerdag vier ik met de belangrijkste mensen om me heen. Meer is niet nodig eigenlijk..”