• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Dit zijn de moderne design tuinstoelen van Kees

Dit zijn de moderne design tuinstoelen van Kees

De design tuinstoel is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het tuinmeubelassortiment. Het combineren van unieke vormen, materialen en kleuren die zorgen voor een echte eyecatcher op je terras. Lees verder hoe jij je tuin een nieuw leven inblaast met de nieuwste design tuinstoelen van Kees.

Wat is een design tuinstoel?

Design tuinstoelen zien er over het algemeen anders uit dan de doorsnee tuinstoel en wordt ook wel gezien als de luxere variant. Dit is echt een stoel om heerlijk in tot rust te komen met een goed boek of een drankje. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je een uitgebreid assortiment aan design tuinstoelen van diverse topmerken zoals Intenso, Forza en SUNS. Dankzij onze ruime collectie vind je altijd de juiste design tuinstoel die bij jou past.

Trendy: ruimtelijke design tuinstoelen

Ruimtelijke design tuinstoelen zijn helemaal in trek. Met ruimtelijk bedoelen wij meubelen met een open karakter, denk aan vrijstaande poten of een rugleuning met spijlen. Deze elementen geven niet alleen een ruimtelijk sfeer aan je tuinmeubel, maar ook aan je tuin. Design tuinstoelen met een open karakter vind je bij Kees in allerlei vormen en maten. Zo zijn design tuinstoelen van aluminium en wicker erg populair. Deze materialen zijn namelijk erg handzaam om organische vormen mee te maken. Bij hout gaat dit lastiger.

Mix & Match van tuinstoelen

Een designliefhebber laat zich niet vaak verleiden door een standaard kant-en-klare set. Het zelf samenstellen van je tuinmeubelen is een leuke uitdaging en kan zorgen voor verrassende combinaties. Tegenwoordig zie je daarom ook vaker verschillende design stoelen aan één tafel. Dit zorgt voor een speels effect op je terras of in de tuin.

Stijlvolle design tuinstoelen van kunststof

Kunststof is een ideaal product om tuinmeubelen van te ontwerpen. Vandaar dat veel kunststof tuinstoelen design bevatten. Bij Kees hebben we een uitgebreide collectie moderne kunststof tuinstoelen. Heb jij al kennisgemaakt met de Sophie tuinstoel? Dit is een Hartman kunststof tuinstoel met opvallend design. Met de ronde en golvende vormen zit de stoel heerlijk. Een handig detail in het design zijn de twee kleine gaatjes. Deze werken als afwateringsysteem zodat de regen gemakkelijk wegspoelt uit de kuip. De Hartman Sophie wordt verkocht in vele kleuren, zo zit er altijd een passende design tuinstoel voor jou tussen.

Na het lezen van deze blog ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van design in de tuinmeubelbranche. We hopen dat je nieuwe inspiratie hebt opgedaan voor jouw designtuin of balkon.