Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Hoe je van Vaderdag een fantastische dag maakt

Melvin 23 mei 2019
Tips & Trends

Zondag 16 juni is het weer zover: Vaderdag! Heb jij nog een paar leuke tips nodig om er een fantastische dag van te maken? Lees dan snel deze blog en doe inspiratie op voor een echte mannendag.

Een sportieve dag

Is jouw pa een sportliefhebber? Dan heb je vele mogelijkheden om er een hele leuke Vaderdag van te maken. Als hij zelf een beetje sportief is, zou je natuurlijk samen een sportieve activiteit kunnen gaan doen. Ga bijvoorbeeld vroeg in de ochtend samen op pad met de mountainbike. Dan zijn de meeste bospaadjes nog rustig en kom je geen wandelaars tegen. Houdt hij wel van sport, maar kijkt hij er liever naar? Regel dan kaartjes voor een wedstrijd. Jij weet vast wel waar hij fan van is. 

Barbecueën in de tuin

Voor de bourgondische vader raden we aan iets met het thema barbecue te doen. Dat doet het altijd goed. Van een cursus barbecue tot aan nieuw gereedschap voor het omdraaien van dat perfecte stukje vlees. Wat je ook cadeau geeft, Vaderdag moet je dan wel afsluiten met een lekkere barbecue in je eigen tuin. Als jij nu alle boodschappen regelt, hoeft je vader dat ook niet te doen. ’s Avonds ploppen jullie dan samen een lekker biertje open en kun je proosten op een geslaagde dag.

Gadgets!

Gadgets zijn ook super om je oude heer te verrassen met iets nieuws. Voor Vaderdag hebben wij speciaal een parasolverlichting met speaker in de aanbieding. Deze klik je makkelijk vast om een parasolbuis en verbind je met je mobiel. Zo geniet hij zelfs in de tuin straks van zijn klassiekers.     

Klussen maar

Hij kan het of hij kan het niet: klussen. Mocht jouw pa nou een echte doe-het-zelver zijn dan valt een nieuwe gereedschapskist natuurlijk altijd in de smaak. Is je vader liever lui dan moe en laat die éne klus juist net iets te lang op zich wachten? Help hem een handje! Zo kan je vader lekker ontspannen in de tuin terwijl jij laat zien wat je in huis hebt!

Veel succes allemaal!

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden