Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Win je aankoopbedrag terug!

René 26 februari 2019
Nieuws

De inschrijving is gesloten, binnenkort maken we de 30 foto's bekend die meestrijden naar de hoofdprijs!

Proostend de zon onder zien gaan, terwijl je heerlijk relaxt in één van onze tuinmeubelen! Klinkt prachtig toch? En wat nou als je die meubelen gratis in je tuin hebt staan. Wie wil dat nu niet? Maak een mooie sfeerfoto van je tuin met onze meubelen en doe mee aan onze actie ‘Win je aankoopbedrag terug’. Hij is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, dus lees snel verder hoe je kans maakt.

Hoe doe je mee?

Dit jaar vindt onze actie via Instagram plaats. Deelnemen is heel eenvoudig:

  1. Je hebt een aankoop gedaan bij Kees Smit Tuinmeubelen in de periode van 27 augustus 2018 t/m 25 augustus 2019;
  2. Je maakt een mooie sfeerfoto van je tuin of balkon met de gekochte producten;
  3. Deze foto plaats je op je eigen Instagram-tijdlijn met de hashtag #mijnmooietuin en tag @keessmittuinmeubelen in de foto (let op: zet je profiel op openbaar zodat wij jouw foto kunnen herkennen)
  4. Wil je dit liever niet of heb je helemaal geen Instagram? Geen probleem. Deel dan je foto op Facebook met #mijnmooietuin en tag @keessmittuinmeubelen of stuur je sfeerfoto in via een formulier.

Wat kun je winnen?

Je volledige aankoopbedrag terug! Daarnaast verloten wij van maart tot en met augustus iedere maand een cadeaubon van € 50,- onder alle deelnemers. Hierbij kijken we niet naar de mooiste foto, maar deze winnaar wordt uit onze digitale grabbelton getrokken.

Nieuwsgierig naar alle inzendingen? Houd deze pagina in de gaten en bekijk de concurrentie!

Waar moet mijn foto aan voldoen?

Dit jaar gaat het erom dat de mooiste foto wint. Daarom hebben we een professionele jury gekozen die de foto’s gaan beoordelen. Zij hebben de volgende eisen:

  • Maak één foto. Fotocollages worden uitgesloten van de actie;
  • Maak een sfeervolle foto. Meubelen in verpakking etc. worden uitgesloten van de actie.

Zij kiezen 30 foto’s uit die meestrijden om de hoofdprijs. Deze foto’s plaatsen we begin september op onze website. Dan is het aan jullie, welke foto moet winnen? Ben je genomineerd? Breng je foto onder de aandacht via social media en zorg dat jij de meeste stemmen krijgt.

Professionele jury

Wie zit er in de jury?

Ivo Putman, tv-persoonlijkheid en hovenier van De Grote Tuinverbouwing: "Ik vind het belangrijk dat de tuin klopt. Hiermee bedoel ik dat het totaalplaatje moet kloppen. Welke kleuren worden er gebruikt, wat is de stijl en passen de gekozen tuinmeubelen hierbij? Ik houd van een tuin die leeft, met natuurlijk veel groen in de tuin.”

Annemarie Poorter, interieurblogger (Keep on Styling): ”Waar ik op let zijn de kleurencombinaties. Ik ben gek op kleur in de tuin, maar met de juiste aankleding kan een terras in aardetinten ook heel sfeervol zijn. Hoe sfeervoller, hoe aantrekkelijker een foto is op Instagram.”

Carolien Nijzink, professioneel fotograaf: “Als fotograaf kijk ik naar welke setting je hebt gekozen en hoe de belichting is. Ik houd van foto’s die een verhaal laten zien. Eén foto zegt toch meer dan duizend woorden.”

Actievoorwaarden

Aan iedere actie zijn natuurlijk actievoorwaarden verbonden. Meedoen aan deze actie kan tot en met 25 augustus 2019. Aankopen vanaf 27 augustus 2018 mogen meedoen aan de actie. Begin september 2019 maken we de voorselectie bekend. Deze 30 foto’s zullen wij op een pagina binnen onze website plaatsen. Dan is het aan jullie… welke sfeerfoto moet winnen? Stemmen kan tot en met woensdag 18 september 2019 tot 23:59 uur. We brengen de winnaar op donderdag 19 september 2019 persoonlijk op de hoogte en maken dit bekend via Instagram. Lees hier alle actievoorwaarden van onze actie ‘Win je aankoopbedrag terug’. 

Reacties

Diny

Geplaatst op 10-04-2019 17:48

Wat heerlijk dat we geholpen zijn met een voor ons succesvolle keuze (gingen uit van iets anders) hier zijn we ontzettend blij mee, Bedankt

Verstuur reactie
* Verplichte velden