Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Bij Kees gaan we net dat stapje verder. Dat blijven we ook doen in deze onzekere tijden waarin het coronavirus ons allemaal raakt. Omdat wij de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers het allerbelangrijkste vinden, hebben wij maatregelen getroffen. Hierin hanteren wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM en leven deze ten strengste na. Dit kunnen wij echter niet alleen. Daarom vragen wij u om uw medewerking.Maatregelen

We vragen u rekening te houden met het volgende:

  • Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje;
  • Wij hanteren een maximum aantal van 250 klanten;
  • Kinderen t/m 12 jaar worden niet meegeteld;
  • Betaal bij voorkeur per pin;
  • Blijf thuis bij klachten.

Experience Stores XXL

Onze Experience Stores XXL zijn vanaf 28 april geopend (zonder dat u een afspraak in hoeft te plannen). Hierbij wordt het maximum aantal van 1 bezoeker per 25 m2 in acht genomen. Voor de actuele openingstijden verwijzen wij u naar de openingstijden van onze Experience Stores XXL.

Online bestellen

U kunt 24 uur per dag uw bestelling plaatsen op onze webshop en we verwerken uw bestelling zo snel mogelijk.

Persoonlijk advies op maat

Wij staan elke dag telefonisch, per e-mail en via onze chat voor u klaar met persoonlijk advies op maat. Op onze contactpagina vindt u de contactgegevens en de actuele openingstijden.

Bezorgen

Uw bestelling wordt binnen de aangegeven levertijden geleverd. Onze bezorgdiensten nemen contact met u op met informatie over de bezorging. Ook hier worden de richtlijnen van de overheid en het RIVM in acht genomen.

Klantenservice

Ook bij onze klantenservice is het drukker dan gebruikelijk. We doen er alles aan om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas langer duren dan u van ons gewend bent. Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u hier vinden.

Afhaalmagazijn Almelo

Afhalen is i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen tijdelijk niet mogelijk. 

Meer informatie

Via deze pagina houden we u op de hoogte van de actuele situatie. Eventuele aangescherpte maatregelen communiceren wij ook via onze social media-kanalen. Heeft u vragen? Veel antwoorden vindt u terug in ons helpcenter. Blijf gezond en pas goed op elkaar. Alleen samen kunnen we het verschil maken. Team Kees Smit Tuinmeubelen.