Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Bij Kees gaan we net dat stapje verder. Dat blijven we ook doen in deze onzekere tijden waarin het coronavirus ons allemaal raakt. Omdat wij de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers het allerbelangrijkste vinden, hebben wij maatregelen getroffen. Hierin hanteren wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM en leven deze ten strengste na. Dit kunnen wij echter niet alleen. Daarom vragen wij u om uw medewerking.Maatregelen

We vragen u rekening te houden met het volgende:

  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Draag een mondkapje;
  • Verplichte coronacheck in de koffiecorners;
  • Kinderen t/m 12 jaar worden niet meegeteld;
  • Betaal bij voorkeur per pin;
  • Blijf thuis bij klachten.

Persoonlijk advies op maat

Wij staan elke dag telefonisch, per e-mail en via onze chat voor u klaar met persoonlijk advies op maat. Op onze contactpagina vindt u de contactgegevens en de actuele openingstijden.

Online bestellen

U kunt 24 uur per dag uw bestelling plaatsen op onze webshop en we verwerken uw bestelling zo snel mogelijk.

Bezorgen

Uw bestelling wordt binnen de aangegeven levertijden geleverd. Onze bezorgdiensten nemen contact met u op met informatie over de bezorging. Ook hier worden de richtlijnen van de overheid en het RIVM in acht genomen.

Afhaalmagazijn Almelo

Afhalen is i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen tijdelijk niet mogelijk. 

Meer informatie

Via deze pagina houden we u op de hoogte van de actuele situatie. Eventuele aangescherpte maatregelen communiceren wij ook via onze social media-kanalen. Heeft u vragen? Veel antwoorden vindt u terug in ons helpcenter. Blijf gezond en pas goed op elkaar. Alleen samen kunnen we het verschil maken. Team Kees Smit Tuinmeubelen.