Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Veelgestelde overige vragen

Hoe kan ik mijn tuinmeubelen het beste onderhouden?

Bijna al onze producten zijn geschikt om buiten te laten staan en in sommige gevallen is ook in de winter buiten laten staan geen probleem. Echter zullen wij u altijd adviseren het meubel indien mogelijk binnen te op te bergen. Hiermee bespaart u veel schoonmaaktijd en kunt u de levensduur van het product verlengen. Een meubel dat buiten staat ondergaat immers veel weersveranderingen. Onder andere aan de kleur van het meubel zal in de loop der tijd zichtbaar worden dat het meubel buiten heeft gestaan.

Om u hierin zo goed mogelijk te adviseren kunt u terecht op onze blog voor onderhoudsadviezen. Hier wordt per materiaalsoort beschreven hoe uw tuinmeubelen te onderhouden om de levensduur te verlengen.

Hoe werkt de laagste prijs garantie?

Kees Smit Tuinmeubelen garandeert de laagste prijs. Indien u het betreffende artikel toch elders voor een lagere prijs aantreft, dan vernemen we dat graag van u. Op onze pagina over de laagste prijsgarantie vindt u meer informatie hierover.

Is er kindervermaak voor onze kinderen tijdens een bezoek aan de showroom?

Wanneer u op uw gemak rondwandelt door de showroom zullen uw kinderen zich niet snel vervelen. Onze kinderhoek bestaat uit een kleurhoek, een televisie waarop een film te zien is, een televisie voorzien van een Playstation en een aparte LEGO-tafel. Kortom, ze zullen zich goed vermaken.

Mag ik mijn hond meenemen naar een van de showrooms?

Bij Kees Smit Tuinmeubelen is het toegestaan om uw hond mee te nemen naar de showrooms.

Kan ik buiten de openingstijden de showroom bezoeken?

Wilt u graag buiten onze openingstijden een bezoek brengen aan onze showroom, dan is dit op afspraak mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.