Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Koop een oranje ligbed van Kees Smit Tuinmeubelen

Nu eens iets anders? Dat is een oranje ligbed van Kees Smit Tuinmeubelen! Op zoek naar een opvallend kleurtje voor in uw tuin? Om uw tuin een beetje op te fleuren? Dan past het oranje ligbed zeker en vast. Met een ligbedkussen en een bijzettafel erbij kunt u heerlijke dagen beleven in de tuin op uw oranje ligbed.

Onderhoud van uw oranje aluminium ligbed

Voor onderhoudstips kijkt u op ons blog. Hierop hebben we voor verschillende materialen, onder andere tips voor het schoonmaken van uw tuinmeubelen, staan. Op ons onderhoudsblog voor aluminium kunt u kijken voor tips voor uw oranje aluminium ligbed. Naast onderhoudstips, hebben we ook nog andere leuke artikelen op het blog staan. Bekijk ze snel!

Oranje ligbed, niet helemaal uw kleurtje?

Is oranje toch niet helemaal uw kleur? Geen zorgen, Kees Smit Tuinmeubelen heeft nog meer kleuren ligbedden. Hieronder een paar voorbeelden:

Maak uw tuin compleet met Kees Smit Tuinmeubelen!

Naast deze oranje ligbedden, hebben we natuurlijk ook andere mooie tuinmeubelen in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld de volgende tuinmeubelen:

Bestel uw oranje ligbed

Heeft u een prachtig oranje ligbed gevonden? Bestel het ligbed dan eenvoudig en snel online. Ook bent u uiteraard van harte welkom bij één van onze Experience Stores XXL. Hier staat de koffie voor u klaar! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image