Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Circle of Life loungesets bij Kees Smit Tuinmeubelen

Met de eerste zonnestralen in het voorjaar, heeft u ongetwijfeld nagedacht over de inrichting van uw tuin. Hoe geweldig is het om een prachtige Circle of Life loungeset in uw tuin te hebben staan. De Circle of Life loungesets zijn niet alleen fraai om te zien, maar ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal. Circle of Life is een merk dat zich inzet voor het produceren van mooie tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit van gerecycled materiaal.

In de ruime collectie van Kees Smit Tuinmeubelen vindt u vast zo een loungeset van Circle of Life die perfect bij uw wensen aansluit! Bovendien kunt u uw tuin of terras helemaal compleet maken door een mooie staande parasol toe te voegen, zodat u van de nodige zonuurtjes kunt genieten. Zo heeft u hoogstwaarschijnlijk nog meer plezier van uw nieuwe loungeset! Een Circle of Life loungeset zal een schitterende eyecatcher zijn in uw tuin of op uw terras. Combineer uw Circle of Life loungeset met een lounge voetenbankje om nog meer te kunnen genieten van de rust die in uw eigen tuin te vinden is.

Circle of Life loungesets van wicker

Veel loungesets van Circle of Life zijn gemaakt van wicker. Wicker is een buitengewoon geschikt materiaal voor gebruik buitenshuis. Dit komt onder andere doordat wicker onderhoudsvriendelijk is. Verder kent wicker de volgende eigenschappen:

  • Wicker is licht in gewicht;
  • Wicker is een sterk materiaal;
  • Wicker is gemakkelijk te reinigen;
  • Wicker heeft een mooie uitstraling.

Dat wicker gemakkelijk te reinigen is, blijkt uit het feit dat voor deze handeling enkel veel water, een beetje groene zeep en een goede borstel nodig zijn. Voor meer onderhoudstips kunt u onze onderhoudsblog over wicker bekijken.

Alle loungesets bij Kees Smit Tuinmeubelen

Naast de loungesets van Circle of Life heeft Kees Smit Tuinmeubelen vele andere loungesets in haar assortiment. Zo is er voor ieder wat wils. Bekijk bijvoorbeeld eens:

Uw Circle of Life loungeset bestellen

Heeft u inmiddels een keuze kunnen maken uit het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen? U kunt eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen in onze webshop. Wanneer u meer informatie wenst en graag de loungesets in één van onze showrooms wilt komen bekijken, kan dit natuurlijk. U bent van harte welkom! Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. De koffie en thee staan voor u klaar.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image