Geen producten gevonden voor deze selectie.

Giardo loungesets

Kees Smit Tuinmeubelen heeft een ruime collectie Giardo loungesets in haar assortiment. Met een Giardo loungeset haalt u een zeer stijlvolle loungeset in uw tuin. Combineer uw Giardo loungeset met één van de vele tuinkussens uit het grote assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Wilt u heerlijk beschut zitten tijdens een lange zomerdag? Kijkt u dan eens naar de parasols van Kees Smit Tuinmeubelen. Kijkt u rustig rond op onze webshop en vind de Giardo loungeset die bij uw wensen past.

Uitgelicht: Giardo wicker loungesets

Een Giardo wicker loungeset geeft uw tuin een warme uitstraling. Wicker loungesets hebben een aantal kenmerken. Deze eigenschappen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

  • Wicker is sterk en licht in gewicht
  • Wicker is gemakkelijk te reinigen
  • Wicker is onderhoudsvriendelijk

Om een Giardo wicker loungeset te reinigen zijn veel water, een beetje groene zeep en een zachte borstel of doek een must. In de wintermaanden adviseren wij om een Giardo wicker loungeset overdekt op te bergen. Dit verlengt de levensduur van een wicker loungeset. Voor meer onderhouds- en opbergtips kijkt u op onze onderhoudsblog over wicker loungesets. Nieuwsgierig naar de nieuwste trends op tuinmeubelgebied? Bekijk ook onze blog met de nieuwste trends.

 

Op zoek naar een ander merk?

Wilt u liever een ander merk? In het grote assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen vindt u naast loungesets van Giardo, ook loungesets van andere merken.

 

Giardo loungeset kopen

Een Giardo loungeset gevonden? Deze loungeset kunt u eenvoudig en snel aanschaffen in onze webshop. Liever de Giardo loungeset in het echt bewonderen? Kom dan langs in één van onze vestigingen. U bent van harte welkom. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van deskundig advies en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee.