Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Borek

Borek zal voornamelijk te zien zijn in onze ruime collectie parasols. Borek is een eigentijds merk met strakke en stijlvolle producten, en staat bekend om hun minimalistische ontwerpen. Deze parasols staan in iedere tuin fantastisch, bijvoorbeeld bij een mooie diningset of stijlvolle loungeset.

Verschillende materialen en uitvoeringen

De Borek parasols bij Kees Smit Tuinmeubelen zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten Borek parasol.

Daarnaast zijn de Borek parasols in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende Borek parasols:

Het gebruik van uw Borek parasol

U kunt uw Borek parasol het beste altijd inklappen als u weg gaat of hem niet gebruikt. Hiermee verlaagt u de kans aanzienlijk dat de parasol om gaat door b.v. een windvlaag. Daarnaast raden wij u aan een parasolhoes te gebruiken en de parasol op te bergen in de winterperiode om de levensduur van uw parasol te verhogen. U dient echter nooit uw Borek parasol af te dekken als deze zeer vochtig is. In het parasoldoek kunnen, als u het wel afdekt, vlekken ontstaan die er niet meer uit zullen gaan. Dit wilt u natuurlijk ten allen tijde voorkomen.

Andere merken

Naast het merk Borek bestaat het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen uit vele andere merken. Bekijk bijvoorbeeld eens :

Uw Borek parasol bestellen

Mist u nog een schaduwplekje in uw tuin? U kunt uw Borek parasol eenvoudig en snel bestellen via onze webshop. Indien u eerst verschillende parasols wilt bekijken in één van onze showrooms, bent u natuurlijk van harte welkom. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies. Zo kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee vast bij Kees Smit Tuinmeubelen slagen!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image