Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Haans tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Haans Lifestyle kenmerken zich door hun unieke design. Dit komt doordat Haans Lifestyle een echte trendzetter is op het gebied van tuinmeubelen en zeker oog voor detail heeft. Tevens bent u met een Haans tuinmeubel verzekerd van een zeer hoge kwaliteit. Haans tuinmeubelen hebben een harmonieuze uitstraling en staan prachtig in iedere tuin of terras. Haans tuinmeubelen fleuren uw tuin gegarandeerd op door deze gekleurde tuinmeubelen die dit merk te bieden heeft.

Kunststof Haans tuinmeubelen

Vele producten van Haans Lifestyle zijn gemaakt van kunststof. Kunststof is een modern materiaal dat uitermate geschikt is voor buitengebruik. De eigenschappen van kunststof tuinmeubelen hebben wij voor u hieronder op een rijtje gezet:

  • Kunststof is licht in gewicht
  • Kunststof is onderhoudsarm
  • Kunststof is duurzaam

Combineer uw Haans tuinmeubel met een mooie staande parasol en beleef nog meer zonuren in uw tuin. Zo is uw tuin helemaal klaar voor het zomerseizoen!

Onderhoud van uw kunststof Haans tuinmeubel

Haans tuinmeubelen van kunststof zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Wanneer u de tuinmeubelen wilt schoonmaken, hoeft u enkel water, een beetje groene zeep en een zachte doek of borstel te gebruiken. Gebruik nooit een tuinmeubelhoes of zeil om uw tuinmeubelen af te dekken, er kunnen dan vochtvlekken ontstaan.

Uw Haans tuinmeubel bestellen

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, kunt u uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen op onze webshop. Indien u eerst liever verschillende tuinmeubelen wilt bekijken in één van onze showrooms, bent u natuurlijk van harte welkom! Onze deskundige verkoopmedewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies en helpen u graag bij het maken van een keuze. De koffie en thee staan voor u klaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image