Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Life Outdoor Living

De tuinmeubelen van Life Outdoor Living bieden u comfort op het moment dat u dit nodig heeft. Daarbij is een Life Oudoor Living tuinmeubel ook nog eens een pronkstuk in uw tuin door de vele verschillende stijlen die het merk mixt in haar producten. Of u nu een moderne tuinmeubel zoekt of dat een tijdloos design toch meer iets voor u is; er is voor ieder wat wils!

Outdoor textiel Life Outdoor Living tuinmeubelen

Een groot deel van de collectie Life Outdoor Living in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen bestaat uit outdoor textiel tuinmeubelen. Outdoor textiel is een modern materiaal dat enig onderhoud nodig heeft. Dit kunt u doen met een outdoor textiel reiniger. Verder raden wij u aan de Life Outdoor Living tuinmeubelen niet te strak tegen elkaar aan te laten staan. Het is dan mogelijk dat er vocht tussen de tuinmeubelen komt waardoor weervlekken kunnen ontstaan.

Dek uw outdoor textiel tuinmeubelen nooit af met een zeil, deze kunnen dan verstikken. U kunt uw Life Outdoor Living tuinmeubelen het beste in de wintermaanden opbergen. Indien dit niet mogelijk is voor u, kunt u de Life Outdoor Living tuinmeubelen onafgedekt buiten laten staan. Let er wel op dat outdoor textiel tuinmeubelen altijd overdekt moeten staan. Bijvoorbeeld onder een overkapping. Bekijk onze onderhoudsblog over outdoor textiel tuinmeubelen voor meer onderhoudstips!

Andere merken bij Kees Smit

Ook voor andere merken tuinmeubelen kunt u bij Kees Smit Tuinmeubelen terecht. Bekijk het aanbod op de webshop. Hieronder hebben wij een deel voor u op een rijtje gezet:

Bestel uw Life Outdoor Living tuinmeubelen veilig, snel en eenvoudig op onze webshop of kom langs in één van onze showrooms.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image