Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Populair tuinmeubelen

Populair is een betrouwbaar merk dat voor hoge kwaliteit staat. De Populair tuinmeubelen hebben een authentiek design dat het merk zeer gewild maakt. Populair tuinmeubelen zijn gemaakt van teakhout en hebben daardoor een warme en natuurlijke uitstraling. Zonder twijfel kunt u daarmee een heerlijk plekje in uw tuin creëren waar u fijn tot rust kunt komen. Dit kan op een Populair parkbank of u kunt heerlijk dineren aan een Populair diningset. Aan u de keuze!

Teakhout

Teak is een hardhoutsoort met een fijne houtstructuur die glad aanvoelt. Dit komt doordat teak een vettige houtsoort is en erg langzaam groeit. Daarnaast hebben de teakhouten Populair tuinmeubelen de volgende eigenschappen:

  • Teak is zwaar
  • Teak voelt natuurlijk aan
  • Teak is sterk
  • Teak droogt snel in de zon
  • Teak is duurzaam
  • Teak vergrijst na enige tijd
  • Teak heeft een warme uitstraling

Teakhouten Populair tuinmeubelen hoeft u vaak maar twee keer per jaar te reinigen. Teakhout vergrijst na enige tijd en vergt daardoor weinig onderhoud. Voor het reinigen dient het teakhouten Populair tuinmeubel helemaal doorweekt te zijn, zodat de poriën van het materiaal goed open staan. Het beste is te wachten op een regenachtige dag. Vervolgens kunt u met een stevige borstel en een soda of zout oplossing de teakhouten tuinmeubelen schoonmaken. Voor meer tips over het onderhoud van uw teakhouten tuinmeubelen kunt onze onderhoudsblog over teakhouten tuinmeubelen raadplegen.

Bestel uw Populair tuinmeubelen online

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u uw Populair tuinmeubelen snel bij u thuis hebben staan? Als u via onze webshop bestelt, heeft u in no-time uw Populair tuinmeubelen in uw tuin staan. U kunt natuurlijk ook even langskomen in één van onze showrooms. Daar kunt u verschillende Populair tuinmeubelen bekijken en uitproberen en tevens een kopje koffie of thee drinken. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag bij het maken van een keuze!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image