Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Uw postcode heeft gewonnen!

U ziet welke Experience Store XXL het dichtst bij uw postcode in de buurt ligt en op welke kilometervergoeding u (ongeveer) recht heeft. De exacte vergoeding wordt na uw aankoop bepaald.

Spelregels:

  • Alleen geldig als u een aankoop doet in onze Experience Stores XXL;
  • Het minimum bestelbedrag bedraagt € 500,-;
  • De actie is geldig t/m zaterdag 30 september 2019;
  • De vergoeding bedraagt € 0,19 per kilometer voor de heen- en terugreis;
  • De vergoeding wordt berekend o.b.v. de kortste route via Google Maps;
  • De vergoeding wordt niet als korting verrekend;
  • Download hier het winnende ticket als bewijs. Print dit ticket aub uit, vul het in en lever het in bij uw aankoop.

Check of uw postcode gewonnen heeft

Welkom bij dé postcodetrekking van Kees Smit Tuinmeubelen. Elke maand kunt u een draai geven aan bovenstaande rad en kijken of u gewonnen heeft. Voor de winnende postcodes hebben wij een prijs klaarstaan die de gehele maand september geldig is. Wat moet u doen? Voer de vier cijfers van uw postcode hierboven in, klik op 'Heb ik gewonnen' en bekijk direct of u gewonnen heeft.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Probeer het de volgende maand gewoon opnieuw.

Wat kunt u winnen?

Bent u al een tijdje op zoek naar een nieuwe set voor in uw tuin, maar weet u nog niet precies wat uw wilt? Wilt u graag persoonlijk advies en een bezoek brengen aan één van onze Experience Stores XXL, maar heeft u geen tijd of vindt u de afstand te ver? Als uw postcode tussen de winnende postcodes zit krijgt u de gehele maand de reiskosten vanuit uw woonplaats vergoed.

Voordelen van een bezoek aan onze Experience Stores XXL
• 8000 m2 vol tuininspiratie;
• Meer dan 500 complete sets tuinmeubelen;
• Meer dan 1000 combinaties mogelijk;
• 75 jaar ervaring in tuinmeubelen;
• Deskundig advies op maat;
• Honden toegestaan;
• Kinderhoek aanwezig.

Waar wacht u op? Vul uw postcode in en bekijk direct of u gewonnen heeft.

U heeft gewonnen!

Gefeliciteerd! U bent deze maand één van de gelukkige winnaars van onze maandelijkse postcodetrekking. Download hier het winnende ticket en print dit uit. Vul het ticket in en neem dit mee naar onze Experience Store XXL en lever het in bij uw aankoop. U krijgt dan uw gemaakte reiskosten, binnen drie weken, teruggestort op uw rekeningnummer. Kunt u het ticket niet downloaden? Stuur een e-mail met uw naam en uw winnende postcode naar actie@keessmit.nl en wij sturen het ticket per e-mail op.

Op deze actie zijn de algemene actievoorwaarden van Kees Smit Tuinmeubelen van toepassing.

Doe alvast inspiratie op!

Neem alvast een kijkje in onze webshop en laat u inspireren. Hier ziet u alle producten die ook in onze Experience Stores XXL te vinden zijn. Zoek uw favoriet en kom daarna proefzitten in Amersfoort of Almelo. Heeft u vragen over een product of wilt u graag advies? Neem dan contact op met ons via 0546-819493 of stuur een e-mail naar info@keessmit.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van tuininspiratie, winacties en onderhoudsadvies? Meld u dan aan de voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest.

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Elke maand kunt u een draai geven aan het bovenstaande rad en kijken of u gewonnen heeft. Niet gewonnen deze maand? Probeer het de volgende maand gewoon opnieuw en wie weet heeft u dan prijs.

Online kopen kan natuurlijk ook!

Een bezoek brengen aan onze Experience Store XXL is natuurlijk niet noodzakelijk. In onze webshop vindt u alle producten die u ook in onze vestigingen in Amersfoort en Almelo kunt bekijken. Heeft u vragen over een product of wilt u graag advies? Neem dan contact op met ons via 0546-819493 of stuur een e-mail naar info@keessmit.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van tuininspiratie, winacties en onderhoudsadvies? Meld u dan aan de voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest.