Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Bellagio Bolano lounge/dining tuintafel 160x90x62cm

Bellagio Bolano lounge/dining tuintafel 160x90x62cm

40 beoordelingen

4.75 van 5 sterren
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Beoordelingen met 5 sterren
Beoordelingen met 4 sterren
Beoordelingen met 3 sterren
Beoordelingen met 2 sterren
Beoordelingen met 1 sterren
Door Debby | Geplaatst op 21-05-2019

Had hoger gemogen! Verder erg mooie tafel

4 van 5
0
Door H versteeg | Geplaatst op 20-05-2019

Het Product past bij onze lounge set wat ons alleen opvalt ( niet op gelet ) dat de tafel toch 20 cm eigenlijk te groot uitvalt wat eerst niet opviel .

5 van 5
0
Door Jos | Geplaatst op 11-05-2019

Super!!!!

5 van 5
0
Door Mel | Geplaatst op 23-04-2019

Ik had nog nooit van dining tuintafel gehoord, maar dit is echt perfect als je wilt loungen en gezellig wilt eten.
Tevens lekker ruime tafel

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 19-04-2019

Mooie uitstraling en makkelijk schoon te maken

5 van 5
1
Door Yvonne | Geplaatst op 14-04-2019

5 van 5
1
Door Gerard | Geplaatst op 14-04-2019

Deze tafel past bij de loungeset die we 3 jaar geleden hebben gekocht. Het is een praktische tafel, die makkelijk schoon te houden is met een stoere uitstraling. Het is heerlijk om hier aan te ontbijten/dineren of om te genieten van een wijntje op de zomeravond.

5 van 5
1
Door Brugmans | Geplaatst op 03-04-2019

Mooi design

4 van 5
0
Door Patricia | Geplaatst op 31-03-2019

Perfecte hoogte van de tafel voor bij de loungeset. De tafel is niet van hetzelfde merk als onze loungeset maar past er perfect bij! De tafel is onderhoudsvrij dat is ook erg fijn!

5 van 5
1
Door Chantal van der Sluis | Geplaatst op 06-03-2019

Ideale tafel hoogte!

1 van 5
1
Door G.Post | Geplaatst op 04-03-2019

Goede kwaliteit

5 van 5
1
Door DM | Geplaatst op 30-01-2019

4 van 5
0
Door J Dennekamp | Geplaatst op 06-10-2018

Heel mooi en je kunt hem goed schoon makken

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 27-09-2018

Ideale hoogte tafel om met de kinderen op de louchebank te kunnen eten. Onderhouds-vrij!

5 van 5
0
Door Fam. Benschop | Geplaatst op 17-09-2018

Moderne en degelijke tafel. Prachtig materiaal. Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

5 van 5
1
Door Barbara | Geplaatst op 04-09-2018

Mooie tafel, door en door grijs maar wel krasgevoelig

4 van 5
2
Door Maaike | Geplaatst op 27-08-2018

Past prachtig bij de rest van de meubelen en is praktisch en functioneel.

5 van 5
0
Door Kees van Asch | Geplaatst op 16-08-2018

5 van 5
0
Door K Clemens | Geplaatst op 07-08-2018

Tafel hoorde niet bij gekozen loungeset maar verkoper versjouwde hem op ons verzoek een verdieping om te kijken of het paste. Top service.

5 van 5
1
Door Wob | Geplaatst op 31-07-2018

5 van 5
0
Door Bijl | Geplaatst op 20-07-2018

5 van 5
0
Door Chris Arends | Geplaatst op 16-07-2018

Ook deze tafel hebben we nog niet zo lang. Kwa ontwerp geef ik een 10! Ideale hoogte om op te eten. Ook schoonmaken van de tafel is geen probleem. En ziet er erg mooi uit in het totaal beeld met de loungeset daarbij!

5 van 5
1
Door Hassan | Geplaatst op 29-06-2018

5 van 5
0
Door Paul | Geplaatst op 15-06-2018

Degelijke tafel. Zoals gemeld wel vrij duur

4 van 5
0
Door Frans | Geplaatst op 13-06-2018

Een pracht tafel voor een redelijke prijs.

5 van 5
1
Door Harry | Geplaatst op 27-05-2018

5 van 5
0
Door Emiel | Geplaatst op 11-05-2018

5 van 5
0
Door Wim | Geplaatst op 08-05-2018

Ook een iets hogere tafel genomen ook een prima product.

5 van 5
0
Door Annemarie en Victor | Geplaatst op 28-01-2018

Mooie hoogte voor bij de louncheset

5 van 5
0
Door Daphne | Geplaatst op 19-12-2017

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 28-10-2017

De tafel kan ik gebruiken als eettafel en salontafel en dat vindt ik handig.

4 van 5
0
Door Elly | Geplaatst op 11-09-2017

Kan het nog niet beoordelen, heb het nog niet in gebruik.

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 15-08-2017

Ook helemaal oké

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 12-08-2017

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 08-08-2017

5 van 5
0
Door Janne | Geplaatst op 23-07-2017

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 05-07-2017

Goed. Oppassen met hete voorwerpen. vrij laag smeltpunt!

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 04-07-2017

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 04-07-2017

Ik werd goed geadviseerd door een van de medewerkers , waardoor ik voor dit product gekozen heb.
het voldoet aan mijn verwachtingen.

5 van 5
0
Door Jeroen | Geplaatst op 19-06-2017

Fijne tafel goede kwaliteit.

5 van 5
1

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Bellagio Bolano lounge/dining tuintafel 160x90x62cm

Hoe waardeert u dit product?

Algemene beoordeling
Het duurt 1 werkdag voordat uw beoordeling wordt gepubliceerd.
Schrijf uw eigen beoordeling