Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Intenso Umbria dining tuinstoel verstelbaar

Intenso Umbria dining tuinstoel verstelbaar

12 beoordelingen

4.65 van 5 sterren
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Beoordelingen met 5 sterren
Beoordelingen met 4 sterren
Beoordelingen met 3 sterren
Beoordelingen met 2 sterren
Beoordelingen met 1 sterren
Door Marleen Ten brinck | Geplaatst op 08-04-2019

Mooie degelijke verstelbare stoel.zitcomfort super.we hebben er ook een mooie bankvan.nu is onze tuinset compleet.laat de zomer maar komen.

5 van 5
0
Door Harry Assink | Geplaatst op 04-04-2019

We hebben voor dit product gekozen omdat onze vorige stoelen zeer goed zijn bevallen. Dat er een keer een breukje in kan zitten nemen wij voor lief. Er is ons (bijna) verzekerd dat deze stoelen dit mankementje niet hebben.
We zullen zien. Voorlopig hebben wij weer een paar hele mooie fijne stoelen.
De service van Kees Smit was voor ons MEER dan voortreffelijk.

1 van 5
0
Door Ir | Geplaatst op 01-04-2019

Prima stoel, kwaliteit voor een goede prijs. Prettige verstelbaarheid door gasvering. Goede zithoogte.

5 van 5
0
Door Hans | Geplaatst op 03-10-2018

Model, kleur en zitgemak voldoet aan onze wensen.

5 van 5
0
Door Stadhouders | Geplaatst op 27-02-2018

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 11-02-2018

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 09-10-2017

5 van 5
1
Door J | Geplaatst op 29-07-2017

Mooie goede relax stoelen

5 van 5
1

"Heerlijke stoel"

Door Irene | Geplaatst op 20-06-2017

De stoel zit heerlijk, wij zijn er erg blij mee en staan prachtig op ons terras, samen met een rough tafel.
Wij vinden Kees Smit een fijne winkel, erg gastvrij. Ook bij het magazijn waren ze bijzonder vriendelijk.

5 van 5
0
Door Jac | Geplaatst op 16-06-2017

Werdt netjes goed verpakt afgeleverd.

5 van 5
0

"-"

Door Familie Boon | Geplaatst op 21-03-2017

Tuinmeubelen zijn netjes door Kees Smit bij ons thuis afgeleverd. Top service.

5 van 5
0

"Laat de zon maar komen"

Door Paula | Geplaatst op 21-03-2017

Mooie prijs-kwaliteit verhouding. De stoel heeft een stevige zit en een fijne hoge rugleuning. Voldoet aan alles wat ik in een stoel zoek. Kan niet wachten om er gebruik van te maken.

5 van 5
0

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Intenso Umbria dining tuinstoel verstelbaar

Hoe waardeert u dit product?

Algemene beoordeling
Het duurt 1 werkdag voordat uw beoordeling wordt gepubliceerd.
Schrijf uw eigen beoordeling