Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

ROUGH-S Adirondack

ROUGH-S Adirondack

49 beoordelingen

4.7 van 5 sterren
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Beoordelingen met 5 sterren
Beoordelingen met 4 sterren
Beoordelingen met 3 sterren
Beoordelingen met 2 sterren
Beoordelingen met 1 sterren
Door Judith | Geplaatst op 26-05-2019

5 van 5
0
Door Gert | Geplaatst op 13-05-2019

5 van 5
0
Door Eelke | Geplaatst op 11-05-2019

Goede zitvorm
Mooi hout
Degelijk verbindingsmateriaal

5 van 5
0
Door Vera | Geplaatst op 07-05-2019

Perfecte stoelen, krek wat ik wou

5 van 5
0
Door Martina de Jager | Geplaatst op 25-04-2019

Een heerlijk stoel om in te relaxen. Perfect zitcomfort.

5 van 5
0
Door Roger | Geplaatst op 16-04-2019

Mooi en stevig. Kost 15 minuut om in elkaar te zetten.

5 van 5
1
Door Marieke knoester | Geplaatst op 15-04-2019

5 van 5
0
Door Gisela | Geplaatst op 15-04-2019

Ziet er mooi uit en zit geweldig goed

5 van 5
0
Door Trix | Geplaatst op 14-04-2019

Zit zeer comfortabel.

5 van 5
0
Door Jos Ramakers | Geplaatst op 14-04-2019

Prima product voor een prima prijs.
"Aankoopbegeleiding" ook prima.

5 van 5
0
Door Peter | Geplaatst op 30-03-2019

Goede kwaliteit, mooi en degelijk. Zit heerlijk!

5 van 5
0
Door De Vries | Geplaatst op 29-03-2019

5 van 5
0
Door JPA | Geplaatst op 26-03-2019

Prachtige en stevige stoel. Zit heerlijk, ook zonder kussen

5 van 5
0
Door Annemarie | Geplaatst op 24-03-2019

We zochten een paar stoelen waarin t ook prima zitten was zonder kussen, nou dan zit je met deze klasieker goed. Het schroevensystheem behoeft wat extra aandacht. Past geweldig in onze duintuin.

5 van 5
0
Door Peter | Geplaatst op 06-03-2019

4 van 5
0
Door Menno | Geplaatst op 05-03-2019

Mooi, stevig en zit heerlijk in combinatie met Adirondack voetenbank.
Het staat erg mooi in onze tuin.

5 van 5
0
Door Roel Lenaers | Geplaatst op 20-09-2018

Heerlijke stoel uit mooi materiaal

5 van 5
0
Door Prins | Geplaatst op 13-09-2018

Perfect gemaakte stoel mooie materialen zoals alle schroeven van messing dit gaat zeker 20 jaar mee !

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 31-08-2018

Goed duurzaam materiaal, mooie vormgeving.

5 van 5
1
Door Martin | Geplaatst op 24-08-2018

Zeer mooie stoelen en kussens en ze staan zeer mooi in onze tuin

5 van 5
2
Door Tonny Schoemaker | Geplaatst op 17-08-2018

Prima stoelen, goede kwaliteit, mooie vormgeving. Zeer tevreden.

5 van 5
3
Door Anoniem | Geplaatst op 07-08-2018

Prima, zit heerlijk. Robuust en van hoge kwaliteit. Ook montage was relatief simpel en snel (binnen 30 min.)

4 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 26-07-2018

5 van 5
1
Door L.P.V. | Geplaatst op 23-07-2018

Prettige tuinstoel met comfortabele zit.

4 van 5
1
Door Petra kok | Geplaatst op 23-07-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 19-07-2018

Zit prima!

5 van 5
2
Door Gerda | Geplaatst op 15-07-2018

Prima stoel, zit heerlijk. Bij het zelf moeten monteren was er een 1 schroef die niet ging. Daar kan de leverancier niets aan doen, ik ook niet. Het maakt het niet prettiger om iets aan te schaffen, wetende dat je het telkens zelf in elkaar moet zetten.

4 van 5
1
Door Arend van den Berg | Geplaatst op 25-06-2018

We hadden al jaren een zo'n bank met 2 van deze stoelen aan elkaar en een tafeltje ertussen. Deze vorm zit zo lekker, dat haalt, naar onze mening, geen enkele andere tuinstoel. De bank was versleten en we wilden nu losse stoelen van een hoge kwaliteit.

5 van 5
3
Door Loes | Geplaatst op 22-06-2018

Wij kozen voor deze stoelen omdat we hoge kwaliteit verwachtten. Hieraan voldoen ze volledig. Zitten lekker en zien er prima uit, Mooi hout en degelijke constructie. De eerste regenbuien hebben ze prima doorstaan (niet ruw geworden) Nu maar afwachten of dit op lange termijn ook zo blijft.
Grts Loes

5 van 5
3
Door Danielle | Geplaatst op 18-06-2018

Deze stoel zit heerlijk! Het bijpassende voetenbankje heb ik niet aangeschaft, want dat vind ik niet nodig.
Makkelijk in elkaar te zetten.

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 07-06-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 07-06-2018

5 van 5
4
Door Paul | Geplaatst op 07-06-2018

5 van 5
2
Door Gerrit | Geplaatst op 22-05-2018

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 14-05-2018

4 van 5
2
Door Jelle | Geplaatst op 09-05-2018

4 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 19-04-2018

Sentiment--dekchair HAL als kind mee gevaren

5 van 5
2

"Prachtige tuinstoel"

Door Amelie de Groot | Geplaatst op 07-11-2017

Mooie klassieke stijl tuinstoel. Ik ben er erg blij mee!

5 van 5
6
Door Annelies | Geplaatst op 13-09-2017

Bij familie gezien dat deze stoel goed blijft, ook na jarenlang buiten staan.

5 van 5
6
Door Marian van Dam | Geplaatst op 29-08-2017

4 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 25-08-2017

Makkelijk zelf te monteten stoelen! We hebben er twee gekocht!
Zo kunnen we nog lang nagenieten van geniten zomervakantie USA en Canada! Daar heeft IEDEREEN deze stoelen op zijn veranda staan :-)
Gezien de prijs gaan we ervanuit dat ze een levenslange duur hebben:-)

5 van 5
3
Door Anoniem | Geplaatst op 23-08-2017

Zit prima. Hebben nog maar paar dagen. Time will tell.

4 van 5
1
Door Isabelle | Geplaatst op 19-08-2017

Met 2 personen in elkaar zetten. Jammer dat de armleuningen niet uitlopen zoals de "echte canandian"

4 van 5
3
Door Anoniem | Geplaatst op 18-08-2017

Stoel ziet er prachtig uit en makkelijk in elkaar te zetten

1 van 5
4

"Klassieker!"

Door Peter Lankamps | Geplaatst op 05-08-2017

We zijn super tevreden met deze klassieker. Hebben ook de voetenbank erbij, dit sluit goed aan!

5 van 5
2
Door Sidney | Geplaatst op 20-07-2017

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 16-06-2017

Een geweldige stoel met een heerlijk zitcomfort, makkelijk in elkaar te zetten.

5 van 5
3
Door Martine | Geplaatst op 31-05-2017

Mooie stoelen, schroeven niet allemaal goed maar als ze zitten, zitten ze goed. Mooie uitstraling!

4 van 5
2

"Tevreden klant"

Door Mevrouw Hoek | Geplaatst op 21-03-2017

Deze stoel staat fantastisch op mijn dakterras! Met een lekker dik kussen erin kan ik de hele middag genieten van de zon. Ik ben erg tevreden over deze aankoop.

5 van 5
3

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: ROUGH-S Adirondack

Hoe waardeert u dit product?

Algemene beoordeling
Het duurt 1 werkdag voordat uw beoordeling wordt gepubliceerd.
Schrijf uw eigen beoordeling