Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

ROUGH-S dining tuintafel 220x90x76cm

ROUGH-S dining tuintafel 220x90x76cm

86 beoordelingen

4.7 van 5 sterren
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Beoordelingen met 5 sterren
Beoordelingen met 4 sterren
Beoordelingen met 3 sterren
Beoordelingen met 2 sterren
Beoordelingen met 1 sterren
Door Anoniem | Geplaatst op 29-05-2019

Genoeg plek voor veel personen, groot maar oogt niet kolossaal

5 van 5
0
Door Barbara | Geplaatst op 16-05-2019

Kleur en vorm waren doorslaggevend.

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 09-05-2019

Mooie houten teak eettafel. Staat nog maar net in onze tuin maar ben er nu al hartstikke blij mee. Staat hip en sjiek. En comfortabel om met 6-8 mensen aan te kunnen eten/socializen.

5 van 5
0
Door Karin | Geplaatst op 06-05-2019

Fijne robuuste tuintafel. Makkelijk in elkaar te zetten en de kwaliteit komt overeen met wat Kees Smit tuinmeubelen beloofd.

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 05-05-2019

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 27-04-2019

Een hele mooie teak tafel, robuust en een prachtige grey wash.

5 van 5
0
Door Eddy | Geplaatst op 22-04-2019

5 van 5
0
Door Voortman | Geplaatst op 22-04-2019

Er zaten een aantal krassen op de tafel (zo bleek na levering) na contact met de klantenservice zijn we snel samen tot een oplossing gekomen. Was erg prettig!

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 19-04-2019

5 van 5
0
Door A Vos | Geplaatst op 18-04-2019

Mooi materiaal, robuust en makkelijk in elkaar te zetten

5 van 5
0
Door Bregje | Geplaatst op 09-04-2019

De schroeven van de Rough-s tafel stonden niet paralel bij 2 poten. Daardoor kregen we deze niet in het tafelblad. We hebben dit met best wat moeite moeten aanpassen.

4 van 5
0
Door A. Alferink | Geplaatst op 23-03-2019

Mooie stevige stoere tafel.

5 van 5
0
Door Bert Heijes | Geplaatst op 18-03-2019

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 13-03-2019

Goed product. Netjes afgewerkt en behoeft geen olie behandeling in de toekomst.

4 van 5
0
Door Arnold | Geplaatst op 12-03-2019

5 van 5
0
Door Robbert | Geplaatst op 11-03-2019

Mooie robuuste tafel

5 van 5
0
Door Frans Woord | Geplaatst op 05-03-2019

Goed

5 van 5
0
Door Rachna | Geplaatst op 02-03-2019

Wij vinden de tafel die we hebben besteld prachtig!! Samen met de kuipstoelen van Hartman, staat de tuinset prachtig in onze tuin!

5 van 5
0
Door Edith | Geplaatst op 22-11-2018

Super tafel. Iedereen kan aanschuiven voor gesprek, werken, borrel en bourgondisch tafelen

5 van 5
0
Door Sharon | Geplaatst op 04-10-2018

Mooie slanke eettafel, goed stevig en warme kleur hout.

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 29-09-2018

4 van 5
0
Door Tom | Geplaatst op 27-09-2018

Mooie tafel van goed materiaal.

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 25-09-2018

Mooie tafel, stevig. Hebben de tafel nog maar net, daarom kan ik er verder nog niet zoveel van zeggen.

4 van 5
0
Door Marvin Lieferink | Geplaatst op 07-09-2018

4 van 5
0
Door Wesley | Geplaatst op 03-09-2018

Mooie, stevige tafel. Goed materiaal.

5 van 5
1
Door Rick | Geplaatst op 02-09-2018

5 van 5
2
Door Jan | Geplaatst op 31-08-2018

JDe tafel heeft het juiste formaat en de houtstructuur staat ons aan.
Sterke constructie. Ondanks de stevige prijs hebben we voor deze degelijke tafel gekozen.

5 van 5
1
Door Edwin | Geplaatst op 21-08-2018

5 van 5
1
Door Hans | Geplaatst op 16-08-2018

5 van 5
1
Door Theo | Geplaatst op 16-08-2018

Prijs / kwaliteit is in orde, eenvoudig zelf te monteren, de poten kunnen los van elkaar worden bijgesteld zodat de tafel niet wiebelt.

5 van 5
1
Door Mark | Geplaatst op 11-08-2018

Prachtige tafel en precies de afmetingen die we zochten

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 10-08-2018

5 van 5
2
Door Truus | Geplaatst op 08-08-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 07-08-2018

5 van 5
1
Door Edwin | Geplaatst op 04-08-2018

Mooie degelijke tafel.

5 van 5
1
Door Nick | Geplaatst op 02-08-2018

Waanzinnig mooie en stevige tafel!

Met name de uitdraaibaren pootjes, waardoor het regenwater niet kan optrekken, zijn erg praktisch en zijn onzichtbaar weggewerkt in de poten van de tafel. Deze pootjes kunnen ook eventuele oneffenheden in de ondergrond wegnemen. De tafel zal dus niet wiebelen.

De grey-wash is mooi en subtiel.

Aan deze tafel kun je zeer prettig met 8 personen eten/borrelen en voldoet in volledig aan de verwachtingen.

5 van 5
1
Door Sjoerd | Geplaatst op 01-08-2018

Mooie stevige tafel voor een mooie prijs

4 van 5
0
Door Stef | Geplaatst op 28-07-2018

Een mooie grote stevige natuurlijke tafel. Gewoon recht met 4 poten aan de hoeken. Simpel maar toch sierlijk

5 van 5
1
Door Monique | Geplaatst op 26-07-2018

We hebben het nog niet lang staan maar tot nu toe zitten we heerlijk te genieten in onze tuin van de hittegolf☉

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 26-07-2018

5 van 5
1
Door E.Struijk | Geplaatst op 25-07-2018

5 van 5
1
Door Roelf | Geplaatst op 23-07-2018

Staat perfect op ons terras. Samen met de stoelen van Bernstein Mainz een moderne uitstraling.

5 van 5
1
Door Bettie | Geplaatst op 16-07-2018

Mooie stevige tafel. min puntje ...vochtplekken zijn gauw zichtbaar, je moet echt niet lang een plant of iets dergelijks op 1 plek hebben staan, dat zie je meteen

5 van 5
1
Door Riet bosch | Geplaatst op 12-07-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 11-07-2018

Mooie stevige tafel.

4 van 5
0
Door Fred | Geplaatst op 09-07-2018

N.V.T. het staat voorlopig nog allemaal ingepakt tot en met de maand oktober dan pas is het huis klaar.

5 van 5
1
Door Maurice | Geplaatst op 08-07-2018

Perfecte robuuste tuin tafel die zelfs je tuin in de winter nog leuk aan kleed, omdat deze niet afgedekt of ingepakt hoeft te worden. Super mooi groot model. Wij hebben ook de lounge set gekocht van dit merk (rough) en na een kleine aanpassing aan de tafel passen de twee nu perfect bij elkaar. (Tafel was te hoog voor de lounge/diner set) dit hebben wij dus iets ingekort.

5 van 5
1
Door Frank | Geplaatst op 03-07-2018

Super fijne tafel, zeker grood en breed genoeg.

5 van 5
1
Door Susanne | Geplaatst op 25-06-2018

De tafel ziet er mooi uit en was gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Wij hebben hem pas 1 dag. Waardoor wij nog niet kunnen zeggen over de duurzaamheid en onze tevredenheid op langere termijn over dit product.

5 van 5
2
Door Jacqueline | Geplaatst op 24-06-2018

Mooie tafel. Makkelijk in elkaar te zetten.

4 van 5
0
Door Gertjan | Geplaatst op 19-06-2018

Goede kwaliteit tuinmeubel met prettige kussens. Ziet er ook zonder kussen goed uit en zit ook dan nog vrij aardig.

5 van 5
1
Door Joost | Geplaatst op 19-06-2018

Nvt

4 van 5
0
Door Nikki | Geplaatst op 17-06-2018

Mooie tafel.

5 van 5
1
Door Lara | Geplaatst op 13-06-2018

Prachtige tafel. mooi smal en erg lang!

5 van 5
1
Door Harald | Geplaatst op 09-06-2018

We waren zeer tevreden over de aanbieding en hoe de tafel er op uw site uitzag. Toch een beetje spannend of de werkelijkheid ook zo is. Tot onze verbazing was het product in werkelijkheid nog mooier dan op de foto.
Helaas is er na 2 weken reeds een barst in het hout, en vragen wij ons of of dit normaal is?

5 van 5
5
Door Ter horst | Geplaatst op 08-06-2018

5 van 5
1
Door A. Sanou | Geplaatst op 06-06-2018

Mooie tafel voor een goede prijs.

5 van 5
1
Door Merlien Meijer | Geplaatst op 04-06-2018

Prachtige tafel! Mooi grote maat, kunnen we met veel mensen aan zitten

5 van 5
1
Door Ronald | Geplaatst op 27-05-2018

Mooie robuuste tafel voor aantrekkelijkeen prijs.

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 22-05-2018

Mooie stevige tafel.

5 van 5
1
Door John | Geplaatst op 20-05-2018

Ruime tafel met mooie uitstraling

4 van 5
0
Door Gaby | Geplaatst op 16-05-2018

Mooi afgewerkte houten tafel. We verwachten dat deze wel een tijd meegaat.

5 van 5
1
Door Zimmie | Geplaatst op 16-05-2018

Mooie, solide tuintafel voor een redelijke prijs.

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 14-05-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 10-05-2018

Mooie stoere tafel waar we nu al veel plezier van hebben.

5 van 5
1
Door Juliette Kerste | Geplaatst op 10-05-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 09-05-2018

4 van 5
0
Door Jeroen | Geplaatst op 08-05-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 02-05-2018

4 van 5
0
Door Denise | Geplaatst op 02-05-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 26-04-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 15-04-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 28-03-2018

Mooie teak houten tafel.

5 van 5
1
Door J van den Broeck | Geplaatst op 16-03-2018

Mooie tafel kan met 8 personen aan gegeten worden

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 20-02-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 19-02-2018

5 van 5
1

"Prachtige lange eettafel"

Door Fam. Slettenhaar | Geplaatst op 08-11-2017

Deze tafel staat prachtig in onze tuin. We kunnen er met veel mensen aan dineren, ideaal!

4 van 5
0

"Stoere teakhouten tafel"

Door Paulein | Geplaatst op 08-11-2017

4 van 5
0

"Goede afmeting!"

Door Ellen | Geplaatst op 08-11-2017

Bevalt zeer goed, kunnen er met 8 man aan zitten. Prachtig!

5 van 5
1
Door Henk | Geplaatst op 06-11-2017

Stijlvolle tafel

5 van 5
1
Door Ceriac | Geplaatst op 25-10-2017

Monteren lastig, bouten van poten beschadigd en verbogen, pasten niet in tafel.
Foutief verpakt.

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 24-08-2017

Prachtige tafel; combineert heel mooi met de zes witte kunststof stoeltjes die we al hadden. Het was heel gemakkelijk om de tafel in elkaar te zetten.

5 van 5
1
Door Marcel | Geplaatst op 25-06-2017

5 van 5
1
Door Bob | Geplaatst op 12-06-2017

Altijd afwachten hoe het er in echt uitziet. Voldoet precies aan de beschrijving op de website. Prachtige robuuste tafel, waar wij, denk ik, nog vele jaren plezier van zullen hebben!

5 van 5
2

"Mooi"

Door Maud | Geplaatst op 21-11-2016

Tuintafel staat mooi onder de overkapping. Ik ben er erg tevreden mee.

5 van 5
1

"Erg mooi"

Door Rene | Geplaatst op 05-06-2016

Net deze tafel gekocht en buiten in elkaar gezet.

Nu heerlijk genieten. Proost

5 van 5
1

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: ROUGH-S dining tuintafel 220x90x76cm

Hoe waardeert u dit product?

Algemene beoordeling
Het duurt 1 werkdag voordat uw beoordeling wordt gepubliceerd.
Schrijf uw eigen beoordeling