Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

ROUGH-X dining tuintafel 200x100x76cm

ROUGH-X dining tuintafel 200x100x76cm

55 beoordelingen

4.7 van 5 sterren
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Beoordelingen met 5 sterren
Beoordelingen met 4 sterren
Beoordelingen met 3 sterren
Beoordelingen met 2 sterren
Beoordelingen met 1 sterren
Door A.J. de Vries | Geplaatst op 24-05-2019

Degelijk

5 van 5
0
Door Stefan | Geplaatst op 19-05-2019

Deze tafel gekozen ivm onderhoudsvriendelijk. Ziet robuust en massief uit.

5 van 5
0
Door Gijs | Geplaatst op 09-05-2019

5 van 5
0
Door Nienke | Geplaatst op 06-05-2019

5 van 5
1
Door Robert | Geplaatst op 24-04-2019

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 18-04-2019

5 van 5
0
Door Margot | Geplaatst op 16-04-2019

Mooie zware tafel

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 11-04-2019

Dit is een prachtige grote zeer stabiele tafel.

5 van 5
0
Door Bernadette | Geplaatst op 08-04-2019

Houden van hout en dat lang mee gaat

1 van 5
0
Door Joke | Geplaatst op 07-04-2019

Stoere, mooie tafel
Een aanwinst in de tuin

5 van 5
0
Door Sandra | Geplaatst op 03-04-2019

Mooie robuste tafel.
Snel in elkaar te zetten.

4 van 5
0
Door Harold | Geplaatst op 30-03-2019

Mooi ontwerp; stevig en onverwoestbaar gebouwd.
Functioneel en uitbreidbaar met andere elementen én maten van dezelfde serie.
Eindeloos combineren mogelijk. Zou op Koninklijk niveau niet misstaan!!!
Onderhoud? Alleen met water, met een kopje zout daarin, schoonwassen/-borstelen!!
Aflevering? Prompt en op tijd; zelfs iets vóór gemaakte tijdafspraak!

5 van 5
2
Door Marcel | Geplaatst op 29-03-2019

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 19-03-2019

Voldoet aan verwachting

4 van 5
0
Door Sylvie | Geplaatst op 08-03-2019

5 van 5
0
Door Hans | Geplaatst op 05-03-2019

Groot tafelblad, zeer robuust

5 van 5
0
Door Maarten | Geplaatst op 01-11-2018

Mooie en robuuste tafel waar we met veel mensen aan kunnen eten en waar veel op past. Staat perfect in onze tuin!

4 van 5
1
Door Willem | Geplaatst op 12-09-2018

4 van 5
0
Door Jolanda | Geplaatst op 02-09-2018

Prachtige stevige tafel! Hoe hij zich naar verloop van tijd verhoud, daar kan ik nu natuurlijk nog niks over zeggen.

5 van 5
3
Door Natasja Kroese | Geplaatst op 28-08-2018

Mooie robuuste tafel. Solide. Even goed met water afnemen voor je 'm in gebruik neemt i.v.m. stoflaag. Dit was ons overigend duidelijk bij aankoop verteld. Heel bij met onze aankoop.

5 van 5
2
Door Joke | Geplaatst op 25-08-2018

Stevig mooie tafel

5 van 5
0
Door Gerie | Geplaatst op 11-08-2018

Nog geen ervaring want onze bestelling moet nog geleverd worden

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 10-08-2018

Prachtige tafel. Bewust voor de dikke poten gekozen wat de tafel een robuuste uitstraling geeft. Erg blij mee.

5 van 5
1
Door Jarco | Geplaatst op 08-08-2018

5 van 5
0
Door A.Huizing | Geplaatst op 02-08-2018

Ziet er zeer fraai uit. Heeft daarbij weinig behandeling nodig, en is weerbestendig. Net wat voor ons.

5 van 5
0
Door G van beek | Geplaatst op 30-07-2018

Product is prima maar vooral de uitstekende in-huis service als service bij levering is van maximale kwaliteit. Wij zijn er zeer tevreden over en zullen Kees Smit zeker bij onze familie en vrienden aanbevelen.

5 van 5
2
Door H | Geplaatst op 25-07-2018

Wij wilden een diningtafel met mooie stoelen en daarom deze gekozen om zijn uitstraling.
Echt een mooie zware tafel met fijne stoelen.
Echt een aanrader dit set !!!!
En heel blij ook met de uitleg van de dame wie ons geholpen heeft.
Ga zo door ruime keuze voor ieder wat wils maar voor ons is het dit set geworden omdat we graag comfortabel zitten buiten.

5 van 5
2
Door Frank | Geplaatst op 22-07-2018

Prachtige tafel, 2 meter en toch 6 sstoelen

5 van 5
1
Door Jeroen | Geplaatst op 17-07-2018

Stevig en robuust voor mij gaat er rust uit van het blad

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 15-07-2018

Mooi, solide, geeft geen vlekken als er iets overheen gaat.

5 van 5
1
Door Yvonne | Geplaatst op 27-06-2018

Mooie uitstraling en zware kwaliteit. Zijn geld zeker waard.

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 25-06-2018

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 20-06-2018

Ik heb de tafel gekozen om zijn robuuste uiterlijk.
Helaas zat er niet een montage uitleg bij. De poten zitten niet heel erg vaststrak onder de tafel bevestigd. Hebben we het goed gedaan.
Een tafelpoot is een beetje ruw. Kan/moet hij geschuurd worden.

4 van 5
1
Door Leen | Geplaatst op 19-06-2018

Sfeervolle tuintafel; nog geen maand in ons bezit. De kwaliteit hiervan kunnen we nog niet echt beoordelen.

4 van 5
1
Door K. Hondebrink | Geplaatst op 18-06-2018

5 van 5
1
Door Jacomine | Geplaatst op 17-06-2018

Mooie set en goede tafel, zit perfect

5 van 5
1
Door Annelore de Jong | Geplaatst op 14-06-2018

Superstevig, mooie look, robuust en sjiek tegelijkertijd. Iets meer 'classy' dan het steigerhout dan we hier voor hadden.

5 van 5
2
Door Ben | Geplaatst op 22-05-2018

Mooie stoere tafel, met niet te grove poten. Zeer stabiel.

4 van 5
1
Door Klaas | Geplaatst op 15-05-2018

Functioneerd. afwachten hoe de tafel zich houdt

4 van 5
0
Door Nicoline | Geplaatst op 12-05-2018

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 06-05-2018

4 van 5
2
Door Rob | Geplaatst op 25-04-2018

5 van 5
0
Door Dhr./Mevr.J.Lamers | Geplaatst op 18-04-2018

Wij vonden het een mooie tafel voor een goede prijs ..hopen dat hij ons gaat bevallen !!!

5 van 5
3
Door Willem | Geplaatst op 17-04-2018

Prachtig product waar we veel plezier van gaan beleven.
Zeer robuust en mooie afwerking.

5 van 5
2
Door Wilco | Geplaatst op 04-04-2018

5 van 5
0
Door Jan | Geplaatst op 25-03-2018

Mooie robuuste tafel, staat stevig.

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 23-03-2018

Tsja, het is een tafel: staat in de tuin en is daar goed in. Mooi en robuust.

5 van 5
3
Door Golfbaan Catharinenburg | Geplaatst op 23-03-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 06-02-2018

Mooie zware tafel. Laat de zomer maar komen!

5 van 5
2
Door Gert | Geplaatst op 13-01-2018

Robuust en prachtige uitstraling.

5 van 5
1

"Mooie teakhouten tafel"

Door Fam. Nijzing | Geplaatst op 08-11-2017

5 van 5
2

"Fantastische tafel"

Door Albert | Geplaatst op 08-11-2017

Wij zijn er heel blij mee, hele mooie tafel van goede kwaliteit hout. Aanrader.

5 van 5
4

"Gaaf!"

Door Margreet | Geplaatst op 08-11-2017

4 van 5
0
Door Marieke | Geplaatst op 11-07-2017

4 van 5
0
Door Hans J.J. | Geplaatst op 06-07-2017

5 van 5
1

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: ROUGH-X dining tuintafel 200x100x76cm

Hoe waardeert u dit product?

Algemene beoordeling
Het duurt 1 werkdag voordat uw beoordeling wordt gepubliceerd.
Schrijf uw eigen beoordeling