Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

ROUGH-X dining tuintafel 240x100x76cm

ROUGH-X dining tuintafel 240x100x76cm

150 beoordelingen

4.85 van 5 sterren
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Beoordelingen met 5 sterren
Beoordelingen met 4 sterren
Beoordelingen met 3 sterren
Beoordelingen met 2 sterren
Beoordelingen met 1 sterren
Door Anoniem | Geplaatst op 05-06-2019

5 van 5
0
Door Bart | Geplaatst op 04-06-2019

Tafel is besteld, en wordt opgehaald. Wij nemen die mee naar t buitenland, waar we wonen. de tafel is robuust en fijn vormgegeven.

5 van 5
0
Door Bart | Geplaatst op 29-05-2019

5 van 5
0
Door GJ | Geplaatst op 28-05-2019

Mooie stevige tafel van sterke kwaliteit

5 van 5
0
Door MIchael | Geplaatst op 26-05-2019

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 26-05-2019

Al vaker hier besteld.
Zeer tevreden!

4 van 5
0
Door Piet | Geplaatst op 22-05-2019

5 van 5
0
Door Silvia | Geplaatst op 20-05-2019

Geweldige en stoere tafel

5 van 5
0
Door Daphne | Geplaatst op 17-05-2019

Erg gave tafel...

5 van 5
0
Door Caroline | Geplaatst op 16-05-2019

Hele fijne tafel,kan tegen een stootje en blijft super mooi. Heel erg blij mee.

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 09-05-2019

Zeer mooie teak houten tafel.

5 van 5
0
Door Debby | Geplaatst op 06-05-2019

Mooie stevige tafel. Nu de zon nog schijnen dan kunnen we er nog meer van genieten.

5 van 5
0
Door Marco | Geplaatst op 04-05-2019

Nog niet ontvangen

5 van 5
0
Door Anneke | Geplaatst op 01-05-2019

Tafel zelf heel mooi. En erg blij mee. Levering door Brinks slecht. En dat kwam niet door de zeer welwillende chauffeur.

4 van 5
0
Door Peter | Geplaatst op 30-04-2019

Kleur is wat grijzer dan op de foto

4 van 5
0
Door Simon | Geplaatst op 29-04-2019

Goede kwaliteit meubels .
Kleine beschadiging meteen opgelost.

5 van 5
0
Door Manfred | Geplaatst op 26-04-2019

Ziet er mooi en stoer uit!

5 van 5
0
Door Gerard | Geplaatst op 25-04-2019

Wij zochten een kwalitatief mooie houtdn tafel voor 6 tot 8 personen,die onze tuin een upgrade moest bezorgen.en onderhouds vriendelijk is.

Dit heeft Kees Smig eaar gemaakt voor ons.

5 van 5
0
Door Paola koers | Geplaatst op 23-04-2019

5 van 5
0
Door J. | Geplaatst op 22-04-2019

Hadden 2 weken eerder ook al 2 schommelstoelen van het zelfde merk gekocht. Robuust en tegelijkertijd elegant. Eenvoudig zelf te monteren (en indien gewenst ook nog instructie via online video. Wat een service.

5 van 5
0
Door John | Geplaatst op 19-04-2019

Mooie en degelijke tafel voor een zeer goede prijs!

5 van 5
0
Door Ewoud | Geplaatst op 16-04-2019

5 van 5
0
Door Mach | Geplaatst op 14-04-2019

Orachtige tafel, robuuste uitstraling met dikke poten.

5 van 5
0
Door Fam. G. de Groot | Geplaatst op 13-04-2019

Bijpassend bankje met diepe zit. Staat erg mooi bij elkaar.

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 12-04-2019

5 van 5
0
Door Ginie Melinga | Geplaatst op 11-04-2019

Ook zeer tevreden, zoals werd aangegeven goed afspoelen en met een schone doek schoon gemaakt.
Complimenten voor de chauffeur die de tafel eventjes (zwaar werk) achter heeft neergezet. Mag ook wel een keer gezegd worden. Prima service.

5 van 5
0
Door Ans | Geplaatst op 09-04-2019

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 09-04-2019

Topkwaliteit tafel, helemaal naar onze zin.

5 van 5
0
Door René | Geplaatst op 08-04-2019

5 van 5
0
Door Yolanda Dijks | Geplaatst op 07-04-2019

Een mooie, robuuste tafel.

5 van 5
0
Door Martin | Geplaatst op 31-03-2019

Bouten vergeten mee te leveren, wel volgende dag nagestuurd

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 27-03-2019

5 van 5
0
Door Peter | Geplaatst op 19-03-2019

Grote stoere tafel van goede kwaliteit

5 van 5
0
Door Klaas | Geplaatst op 17-03-2019

Mooie robuuste tafel

5 van 5
0
Door Wilfried | Geplaatst op 14-03-2019

Mooie stevige tafel en heel gemakkelijk om in elkaar te zetten.

5 van 5
0
Door Tine | Geplaatst op 13-03-2019

Prachtige hardhouten tafel van 240 x 100 waar we komend weekend de poten zullen monteren

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 13-03-2019

5 van 5
0
Door AnneOeds | Geplaatst op 12-03-2019

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 05-03-2019

5 van 5
0
Door Evelyne | Geplaatst op 26-02-2019

5 van 5
0
Door Rianne Kamphorst | Geplaatst op 11-02-2019

Gave tafel voor een mooie prijs

5 van 5
0
Door Henk | Geplaatst op 01-02-2019

4 van 5
0
Door Lineke | Geplaatst op 02-12-2018

Mooie kwaliteit. Nog niet gebruikt

5 van 5
1
Door Henriette | Geplaatst op 16-11-2018

Strakke eettafel met landelijke uitstraling

5 van 5
0
Door Marielys Caceres | Geplaatst op 08-11-2018

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 10-10-2018

Een fijne tafel , strak en super functioneel

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 08-10-2018

4 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 28-09-2018

5 van 5
0
Door J. Van Oorschodt | Geplaatst op 18-09-2018

4 van 5
0
Door Manon | Geplaatst op 11-09-2018

Mooie tafel. Eerste keer was deze helaas beschadigd, maar dat werd perfect opgelost

5 van 5
1
Door R Huizing | Geplaatst op 10-09-2018

Nog niet geleverd

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 04-09-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 30-08-2018

Zelfs door een vrouw in elkaar te zetten ;)

5 van 5
1
Door Frans | Geplaatst op 26-08-2018

4 van 5
3
Door Anoniem | Geplaatst op 24-08-2018

5 van 5
2
Door Robert | Geplaatst op 22-08-2018

5 van 5
2
Door D. Knip | Geplaatst op 20-08-2018

De tafel staat er net, hij ziet er prachtig uit, hoe hij zich houdt is even afwachten maar dit zal vast goed komen.

5 van 5
1
Door Rick | Geplaatst op 20-08-2018

Hoge graad van constructie en afwerking

5 van 5
3
Door Anoniem | Geplaatst op 18-08-2018

5 van 5
1
Door Olga | Geplaatst op 16-08-2018

Heel blij met de aankoop. De kleur is beetje afwijkend (grijzer) van de foto's op de site en showmodellen, maar dat wisten wij wel. Hij is nog steeds heel mooi!

5 van 5
2
Door Marissa | Geplaatst op 15-08-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 11-08-2018

Mooie tafel

5 van 5
3
Door Emiel | Geplaatst op 03-08-2018

Afwerking van de tafel is mooi. Wel zelf in elkaar zetten. Is vrij makkelijk net de juiste sleutel. Tafel is al voor behandeld dus onderhoudsvrij.

5 van 5
2
Door Floris | Geplaatst op 03-08-2018

Prachtige teakhouten tafel, vooral de extra dikke poten geven de tafel een stoere en robuuste uitstraling. Goed afgewerkt, poten makkelijk te monteren. Een aanrader voor een prima prijs.

5 van 5
3
Door Robert | Geplaatst op 02-08-2018

Mooie robuuste tafel
Helaas lichte transport schade

4 van 5
2
Door MGW | Geplaatst op 02-08-2018

Top tafel voor een nette prijs! Makkelijk in elkaar te zetten (alleen de 4 poten erop schroeven!)! Strak op tijd geleverd! Afspraak is afspraak bij Kees Smit

5 van 5
3
Door Marcel | Geplaatst op 01-08-2018

Zeer mooie tafel,weinig onderhoud

5 van 5
3
Door Bjorn | Geplaatst op 30-07-2018

5 van 5
1
Door Angelique | Geplaatst op 27-07-2018

Mooie tafel, stevig

5 van 5
1
Door Chantal | Geplaatst op 27-07-2018

Stoere en robuuste tafel. Iedereen vraagt waar wij hem gekocht hebben. Passen ruim 6 stoelen onder en er blijft ook nog onderlinge tussenruimte over. Daarom ook bewust voor een lange brede tafel gekozen. Ideaal. Wij kunnen deze tafel alleen maar aanraden want hij ziet er ook nog eens heel mooi uit. Montage was simpel; 8 moeren aandraaien. Wel 2 man nodig om de tafel rechtop te zetten.

5 van 5
3
Door Dre | Geplaatst op 27-07-2018

Onze oude tafel was "op" en we wilden echt iets moois en werden na de controle van de maten helemaal verliefd op deze mooie tafel. Toen de tafel heel correct, vriendelijk bezorgd en in elkaar gezet was, werd onze website indruk zelfs nog overtroffen: Wow wat een mooie tafel. Hij mag dan groot zijn maar doordat onze (ook) mooie stoel er nu wel ondergeschoven kunnen worden is de tafel in combi met de stoelen een nog mooiere plek geworden in onze tuin dan deze al was. De hoogte om met de armen op te leunen is ook heel prettig. We kunnen er met 6 personen aan zitten maar met wat creativiteit kunnen er aan de einden ook nog wel 2 mensen extra zitten. We hopen er heel lang van te genieten.

5 van 5
4
Door K. Vis | Geplaatst op 24-07-2018

5 van 5
1
Door Thérèse | Geplaatst op 23-07-2018

Kwalitatief hoogwaardig product, heel mooi! Vergeleken met andere leveranciers een mooier produkt voor deze prijs.

5 van 5
1
Door Fabiënne | Geplaatst op 23-07-2018

Mooie degelijke tafel voor 699 euro. De kleur hout met een lichte grey wash erover, ziet er toch nog erg natuurlijk uit. Je kunt er makkelijk met 8 personen aan zitten.
De houten latten dwars onder de tafel zorgen voor extra stevigheid.

5 van 5
2
Door Melanie burger | Geplaatst op 20-07-2018

4 van 5
0
Door Nicole | Geplaatst op 17-07-2018

Lekker grote, stevige en robuuste eettafel. Gaan we veel plezier van hebben. In de pootjes zitten rubberen draaidoppen die je kunt verstellen (zoiets als je keukenkastjes stellen) zodat de tafel recht en droog staat. Wij hebben de ondiepe kras gelaten voor wat ie was, er komt er nog wel 1 in, maar jammer was het wel natuurlijk.

4 van 5
1
Door Barbara | Geplaatst op 13-07-2018

Mooi groot, goed passend bij lounge set

5 van 5
2
Door Leon | Geplaatst op 13-07-2018

Lekker robuust en vooral heel groot. Wel zelf in elkaar zetten (4 poten eronder schroeven met 2 boutjes, is prima te doen - alleen omdraaien even met z'n tweeën doen). Afwerking is heel netjes. Onder elke poot zit een draaibaar (in hoogte verstelbaar) voetje. Zo kun je het wippen van de tafel voorkomen, en kun je de houten poten wat van de grond af zetten (is goed want dan kunnen de onderkant van de poten goed opdrogen na regen). Ook net boekje er bij met reinigingstips en gebruikstips.

5 van 5
5
Door Benny | Geplaatst op 11-07-2018

5 van 5
1
Door Luuk | Geplaatst op 09-07-2018

De tafel staat nog maar net, maar ziet er prachtig uit en was heel eenvoudig te monteren.

5 van 5
3
Door Arend & Markslag BV | Geplaatst op 08-07-2018

Mooie tafel en waait niet weg op de 10de verdieping

5 van 5
3
Door Ellen | Geplaatst op 08-07-2018

Mooie stevige tafel. Makkelijk te monteren

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 07-07-2018

5 van 5
1
Door Ina | Geplaatst op 04-07-2018

Tafel is robuust en lekker ruim. Is weinig onderhoud aan.
Alles bijelkaar ziet het er schitterend uit en zijn we heel blij met onze aankopen.
Top.

5 van 5
3
Door Anoniem | Geplaatst op 03-07-2018

Mooie degelijk tafel. prima afgewerkt. In combinatie met Asti dining stoelen een fraai tuinstel

5 van 5
3
Door De tuin in | Geplaatst op 03-07-2018

5 van 5
1
Door Tim | Geplaatst op 02-07-2018

Zeer mooie tafel en enorm degelijk. Zware uitvoering van blad en poten en dubbele bevestigingsmoeren voor poten maken hem erg sterk.

4 van 5
2
Door Sophie | Geplaatst op 01-07-2018

Een grote, stevige tafel waar we veel plezier van gaan beleven!

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 26-06-2018

Prima tafel, voldoet aan onze verwachtingen

5 van 5
2
Door S.P. van der Veer | Geplaatst op 22-06-2018

Tevreden

5 van 5
2
Door PatrickB | Geplaatst op 22-06-2018

Mooie grote tafel waar per kant 3 of 4 stoelen aan kunnen. Afwerking is supernetjes tot in detail.
Iedere dag weer genieten als je naar buiten kijkt!

5 van 5
3
Door Marco | Geplaatst op 20-06-2018

Tafel nu 2 weken in bezit. Robuuste tafel, mooie uitstraling. Groot genoeg voor ons en onze stoelen passen er prima onder. Goede prijs voor deze mooie tafel.

5 van 5
2
Door Jan vermaning | Geplaatst op 18-06-2018

Robuust mooi en degelijk!

4 van 5
1
Door Age F | Geplaatst op 17-06-2018

Idem

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 12-06-2018

Hele mooie tafel, met de juiste prijs.

5 van 5
2
Door S | Geplaatst op 12-06-2018

Zie boven

4 van 5
1
Door Willem Jan | Geplaatst op 12-06-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 12-06-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 29-05-2018

In het begin bij regen bruine lak/olie die los komt

4 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 23-05-2018

Echt super tafel!! Degelijk en mooi afgewerkt!

5 van 5
2
Door Dick | Geplaatst op 21-05-2018

Mooie zware tafel. Top kwaliteit.

5 van 5
2
Door J.M.B. Ammerlaan | Geplaatst op 17-05-2018

4 van 5
0
Door Hank | Geplaatst op 09-05-2018

Prima

5 van 5
2
Door Jeroen | Geplaatst op 08-05-2018

5 van 5
1
Door Stefan | Geplaatst op 02-05-2018

5 van 5
2
Door Anneke | Geplaatst op 01-05-2018

5 van 5
1
Door Alfie | Geplaatst op 20-04-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 17-04-2018

5 van 5
1
Door Björn | Geplaatst op 16-04-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 13-04-2018

Prachtige,stevige tafel. Staat erg mooi in onze lounge. Gaan we van genieten.
Bestelling gaat makkelijk en de levering wordt !netjes bevestigt door bezorgbedrijf. Klasse!

5 van 5
3
Door J. Hoek | Geplaatst op 12-04-2018

Een 3 meter tafel heeft een extra midden poot en dat vinden wij niet mooi. Daarom is de keus op deze tafel gevallen

4 van 5
1
Door Scholten | Geplaatst op 08-04-2018

4 van 5
0
Door Pieter | Geplaatst op 05-04-2018

Mooie tafel eenvoudig te monteren

5 van 5
2
Door Richard van Kuijk | Geplaatst op 04-04-2018

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 15-03-2018

Nog niet bekend

4 van 5
0
Door Mieke | Geplaatst op 15-03-2018

Mooie tafel, eenvoudig design en van een mooie kleur teak.

5 van 5
3
Door Nicole | Geplaatst op 27-02-2018

5 van 5
4
Door Anoniem | Geplaatst op 25-02-2018

5 van 5
1
Door Kanters | Geplaatst op 15-01-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 05-01-2018

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 03-11-2017

5 van 5
1

"Prachtige tafel!"

Door Lara | Geplaatst op 25-10-2017

5 van 5
2
Door John | Geplaatst op 27-09-2017

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 09-09-2017

5 van 5
1
Door Baars | Geplaatst op 02-09-2017

Perfecte tafel
Robuust en stevig
Totaaloordeel 100 procent

5 van 5
2
Door René | Geplaatst op 11-08-2017

We hebben dit product gekozen omdat we het een mooie tafel vinden en deze goed aansluit op de rest van onze tuin. Op de tafel zaten bij de eerste levering grote krassen. Deze is binnen enkele dagen door Kees Smit omgeruild voor een ander exemplaar. Echter op deze tafel zaten twee uitgebeten plekken wat leek op waterplekken. Ook deze zou omgeruild worden ware het niet dat deze niet meer op voorraad was. Kees Smit vond het vervelend voor ons en we kregen de keus te wachten op een andere tafel of een nieuwe tafel uitzoeken. We hebben gekozen om te wachten. We konden de als eerste geleverde tafel (met krassen), die nog in ons bezit was, zolang gebruiken tot dat een goede tafel geleverd zou worden. Ondanks het feit dat het twee keer mis is gegaan, zijn we toch zeer tevreden over de service van Kees Smit.

5 van 5
2
Door Ingrid | Geplaatst op 08-08-2017

Mooie grote massief houten tafel. Goede hoogte t.o.v. de stoel. Stoel schuift er goed onder. Het is niet een tafel die je even op een feestje of etentje naar binnen haalt: 85 kg!

5 van 5
2
Door Berend | Geplaatst op 25-07-2017

5 van 5
1
Door Rene Lotterman | Geplaatst op 24-07-2017

Robuuste tafel, past in alle soorten interieur. Kozen eerst voor dit tafelblad met een metalen poot, maar dit zou gaan storen indien deze metalen poot beschadigt raakt. En met kinderen gaat dat zeker gebeuren. Nu "leeft" de tafel, beschadigingen vallen niet direct op als storend. Kan hele jaar buiten staan, en moet juist nat worden af en toe.

4 van 5
1
Door Monique | Geplaatst op 17-07-2017

5 van 5
1
Door Margje | Geplaatst op 15-07-2017

Strakke en robuuste tafel. Zeer tevreden.

5 van 5
2
Door Micha & Ashley | Geplaatst op 11-07-2017

Prachtige en stevige houten tafel!

5 van 5
1
Door R. Misdorp | Geplaatst op 11-07-2017

5 van 5
1
Door Maarten Roek | Geplaatst op 11-07-2017

Mooie nette stevige tafel. Goed verpakt. Erg mooie houtnerf. De open oppervlakte structuur van het hout geeft wel de indruk dat de tafel makkelijk kan slijten als hij niet regelmatig onderhouden wordt. Ook gaf de chauffeur die de tafel kwam brengen ook nog expliciet aan dat regelmatig onderhoud echt nodig is. €700,= is een nette prijs voor dit product. Dus zeker kopen en regelmatig onderhouden!

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 04-07-2017

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 03-07-2017

5 van 5
1
Door Janneke | Geplaatst op 29-06-2017

Het is een zware en stevige mooie tafel. Voldoet absoluut aan onze verwachtingen. Deze tafel kan wel tegen een stootje. Hier gaan we jarenlang plezier van hebben.

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 27-06-2017

5 van 5
1
Door Ingrid | Geplaatst op 26-06-2017

De tafel is hoog ook ivm de nopjes onder de poten voor het aflopen van het regenwater. We moeten dus op zoek naar nieuwe stoelen.

4 van 5
0
Door Anton | Geplaatst op 20-06-2017

Absolut toller Tisch in einer Top Qualität. Super Stabil, hochwertige Optik. Perfekt für die Terrasse

5 van 5
2
Door Rob | Geplaatst op 19-06-2017

Wij waren op zoek naar een teak tafel van 240x100 cm. Dat vonden wij bij deze tafel. De eerste keer is er inmiddels aan gegeten en dat beviel prima. Bij onze stoelen is de hoogte wel hoger dan bij onze vorige tafel. Ik ben benieuwd hoe deze tafel zich door de jaren zal gaan houden.

4 van 5
1
Door Peter Joosten | Geplaatst op 14-06-2017

Mooie kwaliteit en afwerking.
Wij hebben meerdere teaktafels bekeken maar geen een kan tippen aan de mooi afwerking van deze tafel.

5 van 5
3
Door Anoniem | Geplaatst op 12-06-2017

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 07-06-2017

Top product

5 van 5
2
Door Victor | Geplaatst op 05-06-2017

4 van 5
0
Door Menno | Geplaatst op 31-05-2017

Mooie stoere tafel.

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 30-05-2017

5 van 5
1

"Stevige tafel"

Door Gerjan | Geplaatst op 22-06-2016

Stevige tafel

5 van 5
2

"Prima"

Door Tom | Geplaatst op 23-03-2016

Prima tafel

5 van 5
3

"Mooie tuintafel"

Door Karel | Geplaatst op 08-03-2016

Erg mooie tuintafel met een mooie grijze kleur! wij zijn tevreden.

5 van 5
4

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: ROUGH-X dining tuintafel 240x100x76cm

Hoe waardeert u dit product?

Algemene beoordeling
Het duurt 1 werkdag voordat uw beoordeling wordt gepubliceerd.
Schrijf uw eigen beoordeling