Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Beoordelingen met 5 sterren
Beoordelingen met 4 sterren
Beoordelingen met 3 sterren
Beoordelingen met 2 sterren
Beoordelingen met 1 sterren
Door Paul | Geplaatst op 02-06-2019

Makkelijk en snel te monteren aan de parasol. Veel licht om te lezen. In omgekeerde stand gezellige sfeerverlichting. Door de accu geen gedoe met snoeren.

5 van 5
3
Door Anoniem | Geplaatst op 02-06-2019

5 van 5
0
Door Hacer Aksoy | Geplaatst op 17-05-2019

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 14-05-2019

4 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 12-05-2019

5 van 5
0
Door Marjan Stouthart | Geplaatst op 09-05-2019

Nog niet gebruikt ik hoop op een 10

5 van 5
0
Door Jan | Geplaatst op 05-05-2019

Geeft fijn licht, precies goed.

5 van 5
0
Door Mark | Geplaatst op 22-04-2019

5 van 5
0
Door Celestin | Geplaatst op 20-04-2019

4 van 5
0
Door Mw. S. Meas | Geplaatst op 20-04-2019

Product nog niet gebruikt. Gaat naar nog ons vakantiehuis in het buitenland.

5 van 5
1
Door Harry | Geplaatst op 15-04-2019

4 van 5
0
Door Jacco | Geplaatst op 13-04-2019

5 van 5
0
Door Bienke | Geplaatst op 13-04-2019

Fijn om ook ‘s avond licht te hebben op het balkon

5 van 5
0
Door Jaap | Geplaatst op 05-04-2019

5 van 5
0
Door Marian | Geplaatst op 04-04-2019

Gezellige verlichting, klem je aan de stang van de parasol en je kunt tot in de late uurtjes buiten zitten, met een oplaadbare accu.

5 van 5
1
Door Martien | Geplaatst op 02-04-2019

Goede, makkelijk te bevestigen verlichting.

5 van 5
0
Door P. Butter | Geplaatst op 01-04-2019

5 van 5
0
Door E.B.M. | Geplaatst op 20-03-2019

Leuke verlichting, net als de parasol ook nog niet kunnen testen vanwege het weer. In de zaak gezien dat je deze verlichting zowel naar beneden kunt laten schijnen als naar boven (sfeerlicht).

4 van 5
0
Door Roland | Geplaatst op 11-03-2019

Nog niet gebruikt

5 van 5
0
Door D.J. | Geplaatst op 11-03-2019

5 van 5
0
Door Willy | Geplaatst op 01-03-2019

Nog niet kunnen gebruiken omdat de warme avonden nog moeten komen. Maak we wel zorgen of er volgend jaar nog een vervangings accu leverbaar zal zijn.

4 van 5
1
Door Rene | Geplaatst op 27-02-2019

Precies wat ik verwacht had. Ben er heel tevreden mee.

5 van 5
0
Door Gerard | Geplaatst op 16-02-2019

5 van 5
0
Door Bloo | Geplaatst op 29-01-2019

4 van 5
0
Door Sharon | Geplaatst op 28-01-2019

Mooie heldere lamp

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 28-09-2018

5 van 5
0
Door Arjan | Geplaatst op 27-09-2018

Mooie verlichting voor als het donker wordt en je toch buiten wilt blijven

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 21-09-2018

5 van 5
0
Door D.C. | Geplaatst op 13-09-2018

5 van 5
1
Door Hanneke | Geplaatst op 03-09-2018

Geeft fijn en voldoende licht

5 van 5
1
Door Sabien | Geplaatst op 29-08-2018

Ook deze lamp hebben we nog niet veel gebruikt. Gemakkelijk op te laden, voldoende licht om iets bij te lezen onder de parasol.

5 van 5
1
Door T.Broeks | Geplaatst op 28-08-2018

Heb het (ivm het weer) nog niet uitgeprobeerd. Maar leek ons wel gemakkelijk om licht te hebben onder de parasol als het 's avonds nog prettig is om buiten te zitten.

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 27-08-2018

4 van 5
1
Door Herman | Geplaatst op 26-08-2018

5 van 5
0
Door Nico | Geplaatst op 22-08-2018

Iets te wit licht

4 van 5
1
Door Paulien | Geplaatst op 21-08-2018

Eenvoudig aan te brengen. Lamp is niet te fel, gezellig licht. Geeft in het donker voldoende licht om bij te lezen. Dat is boven verwachting. Dachten dat het meer sfeerlicht zou zijn.
Plaatjes in bijgeleverde boekje horen bij ander model maar we zijn er door logisch te denken wel uitgekomen.

5 van 5
1
Door René | Geplaatst op 20-08-2018

Zeer fijne parasolverlichting met goede oplaadbare accu. Lichtopbrengst is prima en al veel gerbruikt.

4 van 5
0
Door Robin | Geplaatst op 20-08-2018

Prima product! Mooie verlichting en gemakkelijk te monteren. Uitstekende oplossing voor een verlicht terras in de avond.
Voelt wel erg plastic aan, dus niet laten vallen.

5 van 5
0
Door Ran | Geplaatst op 17-08-2018

5 van 5
0
Door Geert-jan | Geplaatst op 16-08-2018

3 van 5
0
Door Ton | Geplaatst op 15-08-2018

Handige verlichting zonder kabel direct boven de tafel

4 van 5
0
Door Christa Beldman | Geplaatst op 14-08-2018

5 van 5
0
Door Rolf | Geplaatst op 13-08-2018

Voordeel is dat als de accu geladen is het lampje groen brand. De lamp is ook simpel aan te brengen en te verwijderen

5 van 5
1
Door R soesan | Geplaatst op 13-08-2018

4 van 5
0
Door Thea Boogaard | Geplaatst op 10-08-2018

Een geweldige parasolverlichting. Klemt goed en geeft heel goed licht.

5 van 5
1
Door Eveline | Geplaatst op 10-08-2018

Gezellige sfeerverlichting onder de parasol

5 van 5
0
Door Tanja | Geplaatst op 06-08-2018

Nuttig en handig. Zou fijn zijn wanneer het licht kan worden gedimd.

4 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 02-08-2018

Fantastische verlichting om bij te lezen en omgedraaid als sfeer verlichting.

5 van 5
0
Door Loes | Geplaatst op 31-07-2018

5 van 5
0
Door Cees van de Bovenkamp | Geplaatst op 31-07-2018

Batterij mag iets langere levensduur

4 van 5
0
Door Gert | Geplaatst op 29-07-2018

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 28-07-2018

Nog niet gebruikt, maar leek ons een leuk produkt.

4 van 5
0
Door Kees Hoffman | Geplaatst op 27-07-2018

Gezellige lamp, tip misschien iets minder wit licht.

Geel is zachter licht

Voor de rest perfect

5 van 5
2
Door E. | Geplaatst op 23-07-2018

Nog niet uitgeprobeerd.

4 van 5
0
Door Cobi | Geplaatst op 20-07-2018

Gezellig en mooie sfeer verlichting

5 van 5
0
Door Peter | Geplaatst op 17-07-2018

Voldoende verlichting. Werkt prima.

4 van 5
0
Door B.van den Hout | Geplaatst op 17-07-2018

De led verlichting is ideaal en makkelijk te bedienen. Lijkt mooi en gezellig savonds onder de parasol.

5 van 5
0
Door Arjan | Geplaatst op 16-07-2018

Leuk item als extraatje in de tuin.
We hebben eigenlijk alleen nog gebruikt met de verlichting naar het doek toe.
Geeft mooi effect

4 van 5
0
Door Gerard | Geplaatst op 16-07-2018

Fijn licht onder de Glatz parasol.

5 van 5
0
Door Gerhard | Geplaatst op 13-07-2018

Om 's avonds meer sfeer te geven en vooral als je parasol een ecru kleur heeft geeft het nog meer allure en sfeer. De mogelijkheid om hem naar boven of naar beneden te laten schijnen geeft een extra luxe als je nog iets wilt lezen. Verder hoef je geen extra kabels naar de parasol te geleiden.
De stand tijd van de accu (cap. van branduren) zou wel wat langer mogen.
Ik geef een 9 als oordeel

5 van 5
1
Door Ronald Schreudering | Geplaatst op 13-07-2018

Zeer mooi. Sfeer vol.

5 van 5
0
Door René Jansen | Geplaatst op 13-07-2018

Prima lamp. Geeft voldoende licht om ook te kunnen lezen. Jammer dat je de batterijen apart moet opladen. Tijdens het branden kun je ze niet aan de stroom leggen. Dit inmiddels ZELF opgelost. Bij de originele Glatz lamp kan dat (gelukkig) wel

4 van 5
1
Door Steve | Geplaatst op 11-07-2018

Functioneel, gemakkelijk te plaatsen en los te koppelen. Oplaadbare batterij.

4 van 5
0
Door Femke Donderwinkel | Geplaatst op 11-07-2018

Sfeervolle toevoeging bij onze mooie Glatz parasol!

5 van 5
1
Door Philipsen | Geplaatst op 09-07-2018

Op advies van andere koper deze verlichting gekocht. De eerste ervaring is dat de lamp genoeg licht levert. Over de accu kan ik nog niets zeggen.

4 van 5
0
Door René | Geplaatst op 09-07-2018

5 van 5
0
Door Diane | Geplaatst op 07-07-2018

4 van 5
0
Door Dennis | Geplaatst op 02-07-2018

4 van 5
0
Door Kees Lavrijsen/eetcafe 't Dorp | Geplaatst op 29-06-2018

5 van 5
0
Door Henk | Geplaatst op 28-06-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 28-06-2018

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 25-06-2018

Handig, batterij gaat er wat lastig in, maar functioneert verder goed

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 24-06-2018

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 22-06-2018

4 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 21-06-2018

4 van 5
0
Door Erwin | Geplaatst op 20-06-2018

Nog niet gebruikt.

4 van 5
0
Door Huuskes | Geplaatst op 18-06-2018

Prima

5 van 5
0
Door Jimmy | Geplaatst op 17-06-2018

Mooi helder licht, gemakkelijk op te hangen en op te laden.

4 van 5
0
Door Marcel en Michaëlla | Geplaatst op 16-06-2018

Gemakkelijk aan te brengen en plezierig in gebruik. Geen snoeren en prima oplaadbare accu die zeker een avond gezellig tafelen mogelijk maakt.
Zowel door directe verlichting als ook de mogelijkheid van indirecte verlichting.

5 van 5
1
Door Jeanet | Geplaatst op 13-06-2018

Past wel goed maar helaas is er geen rekening gehouden met het koord vd parasol. Lukt niet goed om met koord en dan de verlichting te plaatsen.

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 13-06-2018

5 van 5
0
Door George | Geplaatst op 12-06-2018

Brandt tekort. Kan beter werken op solarenergie.

2 van 5
0
Door Patrick | Geplaatst op 07-06-2018

Werkt prima. Redelijk veel verlichting. Erg wit licht.

4 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 06-06-2018

5 van 5
0
Door Martijn | Geplaatst op 06-06-2018

4 van 5
0
Door Elise | Geplaatst op 04-06-2018

Ik vind het jammer dat het licht zo fel blauwig is. Verder werkt het prima.

4 van 5
3
Door Berry kleinhesselink | Geplaatst op 03-06-2018

Sfeervol

5 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 31-05-2018

Leuk om ook 's avonds nog te kunnen lezen onder de parasol. Even puzzelen hoe de lamp bevestigd moet worden, maar dan blijkt het zeer eenvoudig.

4 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 31-05-2018

Handig te bevestigen en oplaadbaar. Ideaal voor onder de parasol.

4 van 5
1
Door G. Boezewinkel | Geplaatst op 28-05-2018

Functioneert prima. Mooi licht, en makkelijk te verwijderen en op te laden.

5 van 5
1
Door Elly | Geplaatst op 27-05-2018

Heel gezellig als het begint te schemeren en handig in gebruik.

4 van 5
1
Door Jos Tollenaar | Geplaatst op 22-05-2018

4 van 5
0
Door I | Geplaatst op 19-05-2018

Nog niet gebruikt

3 van 5
0
Door Harrie | Geplaatst op 17-05-2018

3 van 5
0
Door Ron | Geplaatst op 16-05-2018

4 van 5
0
Door Rene | Geplaatst op 16-05-2018

Geeft goede verlichting waarbij je in het donker ook nog kunt lezen. Batterij gaat echter niet zo lang mee waardoor je deze vaak moet opladen.

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 15-05-2018

Geeft veel licht en makkelijk te monteren

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 13-05-2018

3 van 5
1
Door Anoniem | Geplaatst op 09-05-2018

5 van 5
0
Door Marianne | Geplaatst op 09-05-2018

3 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 08-05-2018

5 van 5
0
Door Wim de Waart | Geplaatst op 26-04-2018

4 van 5
0
Door Alie | Geplaatst op 26-04-2018

Zag er erg leuk uit, nog maar 1 keertje gebruikt. Brengt wel sfeer. Gaan er van de zomer zeker veel plezier van hebben ☀️☀️☀️

5 van 5
3
Door Anoniem | Geplaatst op 25-04-2018

5 van 5
1
Door Willy | Geplaatst op 25-04-2018

Prima

4 van 5
0
Door Bennie | Geplaatst op 24-04-2018

Nog niet uitgepakt

5 van 5
0
Door A v/d woord | Geplaatst op 13-04-2018

4 van 5
0
Door Wim | Geplaatst op 10-04-2018

5 van 5
2
Door Sonja | Geplaatst op 10-04-2018

5 van 5
0
Door Ed peereboom | Geplaatst op 10-04-2018

5 van 5
0
Door Tennis Vereniging Stevenshof | Geplaatst op 09-04-2018

5 van 5
0
Door Theo | Geplaatst op 05-09-2017

Makkelijk te (de)monteren. Geeft veel licht.

5 van 5
1
Door Marco Goossensen | Geplaatst op 25-08-2017

5 van 5
0
Door Marianne | Geplaatst op 23-08-2017

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 21-08-2017

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 17-08-2017

De lamp geeft veeeel te fel licht. Dit komt niet door verkeerde informatie door u maar omdat wij niet van felle ledverlichting houden.

2 van 5
4
Door Katrien | Geplaatst op 11-08-2017

Nog niet veel gebruikt

4 van 5
0
Door Mike | Geplaatst op 07-08-2017

Nog niet geprobeerd

3 van 5
0
Door Tom | Geplaatst op 07-08-2017

5 van 5
0
Door Loek | Geplaatst op 03-08-2017

Vooral functioneel, behuizing oogt wat fragiel. Nog niet gebruikt, zal nog moeten blijken of geen verbinding optreedt.

4 van 5
0
Door G & J | Geplaatst op 28-07-2017

5 van 5
1
Door Theo | Geplaatst op 24-07-2017

5 van 5
0
Door Nico | Geplaatst op 22-07-2017

4 van 5
1
Door Ineke | Geplaatst op 19-07-2017

4 van 5
0
Door Willem | Geplaatst op 17-07-2017

4 van 5
0
Door Wijdenes | Geplaatst op 14-07-2017

4 van 5
0
Door Bert | Geplaatst op 11-07-2017

Nog niet in gebruik.

4 van 5
0
Door C.M.Al - Ruhland | Geplaatst op 08-07-2017

5 van 5
0
Door Patrick | Geplaatst op 07-07-2017

4 van 5
0
Door Ger | Geplaatst op 06-07-2017

Prima kwaliteit, eenvoudig op te laden, meer dan voldoende leeslicht, prima lamp!!

5 van 5
1
Door Bert | Geplaatst op 04-07-2017

Nog geen ervaring om te delen.Hiervoor gekozen, gewoon omdat we hem mooi vinden.
Makkelijk aan te brengen en helder licht.

5 van 5
2
Door Jan | Geplaatst op 01-07-2017

4 van 5
0
Door Ingrid | Geplaatst op 29-06-2017

5 van 5
0
Door Pascal | Geplaatst op 28-06-2017

4 van 5
0
Door Margreet | Geplaatst op 25-06-2017

Het is fijn om 's avonds wat licht te hebben als je buiten zit. Het is lichter dan we dachten, je kunt er gewoon een boek bij lezen. Het staat erg mooi.

4 van 5
1
Door Marc | Geplaatst op 24-06-2017

5 van 5
0
Door Peter | Geplaatst op 15-06-2017

3 van 5
0
Door VAN DEN BERG | Geplaatst op 13-06-2017

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 07-06-2017

4 van 5
0
Door Marcel | Geplaatst op 06-06-2017

Prima product

5 van 5
0
Door Joke | Geplaatst op 30-05-2017

Gewoon leuk

5 van 5
0

"Wat LED je!"

Door Peterson | Geplaatst op 23-08-2016

Ik vindt het geweldig!! Elke avond mooie verlichting onder mijn nieuwe Kees Smit parasol.
Nu kan ik heerlijk elke avond een mooi boek lezen!
Bedankt Kees.

5 van 5
3

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Shadowline 6-LED parasolverlichting

Hoe waardeert u dit product?

Algemene beoordeling
Het duurt 1 werkdag voordat uw beoordeling wordt gepubliceerd.
Schrijf uw eigen beoordeling