Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Sunyard Preston klaptafel 120x70x75cm

Sunyard Preston klaptafel 120x70x75cm

24 beoordelingen

4.65 van 5 sterren
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Beoordelingen met 5 sterren
Beoordelingen met 4 sterren
Beoordelingen met 3 sterren
Beoordelingen met 2 sterren
Beoordelingen met 1 sterren
Door Anky | Geplaatst op 31-05-2019

Mooie inklapbare tafel

5 van 5
1
Door Hazeleger | Geplaatst op 07-05-2019

Handig en compact

5 van 5
0
Door Lieuwe | Geplaatst op 27-04-2019

Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen

5 van 5
0
Door Johan | Geplaatst op 19-04-2019

5 van 5
0
Door Adrie | Geplaatst op 25-03-2019

5 van 5
0
Door Esther | Geplaatst op 07-03-2019

Nog geen oordeel over de tafel, het is nog geen weer om buiten te zitten

4 van 5
1
Door Gijs | Geplaatst op 03-11-2018

Gekozen voor duurzaamheid v.h. materiaal (en niet kunststof) moet zich in de tijd gaan bewijzen. Hopelijk zijn de houtjes/verbindingen niet te dun.
Je moet hier nog wel iets aan in elkaar schroeven.
Keurmerk "indonesia legal wood" leek me wel een pre. Maar vraag is of dit iets waard is. Helaas geen echt alternatief kunnen vinden (anders had ik dit toch niet gedaan).

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 11-08-2018

5 van 5
0
Door Maria | Geplaatst op 16-07-2018

Wij hadden een tafel voor de boot nodig, niet te groot niet te klein.... top formaat en inklapbaar... hoe makkelijk

5 van 5
2
Door J.C Nijhof | Geplaatst op 10-07-2018

Prachtige tafel van goede kwaliteit. Kunnen we vele jaren van genieten.

5 van 5
2
Door T. | Geplaatst op 05-07-2018

4 van 5
0
Door Poldy | Geplaatst op 03-07-2018

5 van 5
0
Door W. | Geplaatst op 17-05-2018

Mooie stevige klaptafel. Door de lage balkjes onder het tafelblad wel weinig ruimte voor je benen (vooral aan de kant waar twee balkjes zitten).

4 van 5
2
Door D. Kleinendorst | Geplaatst op 23-04-2018

Ik heb dit product gekozen omdat het veel voordeliger is dan bij de concurrent en het ook nog veel mooier is.

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 12-04-2018

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 11-04-2018

Prima kwaliteit!

5 van 5
0
Door Hennie | Geplaatst op 08-03-2018

Is degelijk en in onze kleine tuin staat dit natuur produkt beter. Zie alleen geen fsc merk.

4 van 5
1
Door Ine | Geplaatst op 06-02-2018

Heerlijk ook om in de winter op te bergen,
Zomerse uitstraling

5 van 5
1

"Handig!"

Door Frits Frielink | Geplaatst op 08-11-2017

Handige tafel, staat bij ons op de camping. Snel opgezet en weggezet. top.

4 van 5
1

"Fijn formaat"

Door Riek | Geplaatst op 08-11-2017

Kunnen er gemakkelijk aan zitten, klapt goed in

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 13-10-2017

4 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 14-08-2017

5 van 5
0

"Zeer gemakkelijk in gebruik!"

Door Coby Hasselink | Geplaatst op 05-08-2017

5 van 5
2
Door Anoniem | Geplaatst op 03-06-2017

Handige inklapbare tafel, op veel plekken in de tuin te plaatsen, praktisch formaat, netjes afgewerkt en, ook niet onbelangrijk: goed ogend
Kan natuurlijk niet in de toekomst kijken hoe de tafel zich houdt, dus geef geen 5, maar 4,5 sterren

5 van 5
3

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Sunyard Preston klaptafel 120x70x75cm

Hoe waardeert u dit product?

Algemene beoordeling
Het duurt 1 werkdag voordat uw beoordeling wordt gepubliceerd.
Schrijf uw eigen beoordeling