Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Sunyard Preston klaptafel 90x60x75cm

Sunyard Preston klaptafel 90x60x75cm

22 beoordelingen

4.85 van 5 sterren
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Beoordelingen met 5 sterren
Beoordelingen met 4 sterren
Beoordelingen met 3 sterren
Beoordelingen met 2 sterren
Beoordelingen met 1 sterren
Door Johan | Geplaatst op 31-05-2019

We hadden al een tuinbank van dezelfde serie en wilden een bijpassende tafel die niet al teveel plek in neemt, maar toch voldoende groot is om eventueel met z'n tweeën aan te eten. Deze tafel is daarvoor ideaal.

Montage was bijzonder eenvoudig - zorg er wel voor dat je twee schroevendraaiers met een grote(re) platte kop hebt.

Levensduur moet vanzelfsprekend nog blijken, maar de bank van dezelfde serie heeft zonder problemen een winter buiten doorstaan - lichter gekleurd natuurlijk, maar dat is vrij logisch.

5 van 5
0
Door Aletta | Geplaatst op 13-04-2019

5 van 5
0
Door Joke | Geplaatst op 22-09-2018

İk heb deze tafel gekozen als “bijzet” tafel bij mijn bestaande tafel aangezien ik ben verhuisd naar een “tiny house” is deze inklapbare tafel super en multi functioneel !!

5 van 5
0
Door Petra | Geplaatst op 09-09-2018

Super kwaliteit
Alles ging gewoon keurig netjes van bestel tot levermoment.
Echt TOP

5 van 5
0
Door Carolien | Geplaatst op 24-08-2018

Zeer tevreden met onze nieuwe balkontafel: precies de juiste maat, niet te groot, niet te kleien en een mooie uitstraling! Wij zijn er erg blij mee!

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 15-08-2018

Stevig, mooi, zware kwaliteit

5 van 5
0
Door Richard | Geplaatst op 13-08-2018

Wat kan je nou zeggen over een tafel, deze voldoet aan de verwachtingen, je kan er iets op zetten of iets naast, met een kleedje er over is deze uitermate geschikt als steun voor een electrische bbq, zonder kleedje kan uiteraard ook maar dat is wel zonde van de kleur van het houtwerk. Ideaal is wel het inklappen van de tafel, maar wees eerlijk, dat is dan ook de reden om een klap tafeltje te kopen. samen met de Sunyard Oxford standenstoel en Sunyard Oxford voetenbank een goed passend compact tuinset voor een acceptabele prijs.

4 van 5
0
Door Katinka | Geplaatst op 31-07-2018

Zeer mooie tafel gekocht. De levering was snel en ook precies op het tijdstip zoals afgesproken.

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 22-06-2018

Mooi en degelijk materiaal. Fijne maat voor op balkon.

4 van 5
0
Door Veronica | Geplaatst op 19-06-2018

Mooi stevige tuintafel.

5 van 5
0
Door Petra | Geplaatst op 17-05-2018

5 van 5
0
Door Arie | Geplaatst op 07-05-2018

We hadden al jaren een tafeltje van dit formaat en hebben er nu een bijgekocht.

5 van 5
0
Door Astrid | Geplaatst op 05-05-2018

Ik zocht een middel maat tafel stevige waar ik geen onderhoud aan hoef te plegen.
En het fijne van deze tafel is dat deze inklapbaar is.
Kan tafel in de winter binnen staan zonder dat deze veel plaats nodig heeft.

5 van 5
0
Door Ineke | Geplaatst op 02-05-2018

Mooie tafel bij onze hardhouten tuinbank.

5 van 5
0
Door Henny | Geplaatst op 23-04-2018

We hebben de tafel in goede orde ontvangen. Het is precies de tafel waar we al enige tijd naar op zoek waren.

5 van 5
0
Door Anoniem | Geplaatst op 16-02-2018

5 van 5
3
Door Peter | Geplaatst op 07-09-2017

4 van 5
4
Door Anoniem | Geplaatst op 09-08-2017

Duurzaam product en verder geen onderhoud .

5 van 5
1
Door Jan | Geplaatst op 05-08-2017

5 van 5
0
Door Eelko | Geplaatst op 19-07-2017

5 van 5
0
Door John | Geplaatst op 29-06-2017

Ben heel tevreden met de tafel,goed materiaal en mooie afwerking.

5 van 5
0
Door Anna | Geplaatst op 26-05-2017

Het formaat en opklapbaar.

5 van 5
0

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Sunyard Preston klaptafel 90x60x75cm

Hoe waardeert u dit product?

Algemene beoordeling
Het duurt 1 werkdag voordat uw beoordeling wordt gepubliceerd.
Schrijf uw eigen beoordeling