Geen producten gevonden voor deze selectie.

Giardo tuinbanken

Op zoek naar een Giardo tuinbank? Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u ruime collectie Giardo tuinbanken. Van een elegante Giardo lounge tuinbank tot een Giardo chaise longue. Met een Giardo tuinbank kunt u heerlijk genieten. Van het drinken van een glas wijn tot het lezen van een goed boek. Tussen onze Giardo tuinsets vindt u de alvast samengestelde tuinsets. Maak gebruik van de zoekfilter in onze online shop en bepaal dan gemakkelijk uw keuze. Filter op soort, kleur en materiaal.

Uitgelicht: wicker Giardo tuinbanken

Een wicker Giardo tuinbank geeft uw tuin een warme uitstraling. Dit materiaal kenmerkt zich door:

  • Het materiaal is sterk en licht in gewicht
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm

Wij adviseren om tijdens het schoonmaken van uw wicker Giardo tuinbank, veel water, een beetje groene zeep en een goede borstel te gebruik. Dit is het behoud van uw wicker Giardo tuinbank en zo zult u er nog jarenlang plezier van hebben. Voor meer onderhoudstips kijkt u op onze onderhoudsblog over wicker tuinbanken.

 

Liever een ander merk?

Naast Giardo tuinbanken heeft Kees Smit Tuinmeubelen ook tuinbanken van andere merken in haar assortiment. Kijkt u eens naar deze merken:

 

Giardo tuinbank bestellen

Uw favoriete Giardo tuinbank kunt u gemakkelijk en snel in onze online shop bestellen. Liever de Giardo tuinbank in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van deskundig advies. Koffie en thee staan altijd voor u klaar.