Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

110 x 48 cm tuinkussens

U heeft onlangs prachtige diningstoelen aangeschaft. Dat betekent dat u al heerlijk in uw tuin kunt dineren en borrelen. Wilt u nog comfortabeler zitten? Leg in uw diningstoel een fijn 110 x 48 cm tuinkussen en u zit heerlijk comfortabel in uw tuinstoel op een warme zomerdag. De 110 x 48 tuinkussens zijn er in vele kleuren en prints, zodat u altijd een 110 x 48 cm tuinkussen kunt kiezen dat bij uw wensen aansluit.

Combineer een 110 x 48 cm met een leuke staande parasol in dezelfde kleur en u creëert een vrolijk tafereeltje in uw tuin of op uw terras. Dit alles vindt u natuurlijk bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Tuinkussens is verschillende maten

Een tuinkussen van 110 x 48 cm is geschikt voor verschillende tuinstoelen uit de collectie van Kees Smit Tuinmeubelen. Wilt u voor al uw tuinmeubelen een tuinkussen? Kees Smit Tuinmeubelen heeft verschillende tuinkussens in haar assortiment in velerlei maten en vormen. Bekijk het aanbod en kies uit:

110 x 48 cm tuinkussens online bestellen

Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel de 110 x 48 cm tuinkussens bestellen. Ook kunt U langskomen in één van onze showrooms als u onze producten in het echt wilt komen bekijken. Daar staan onze medewerkers klaar om u te voorzien van een passend advies. Van harte welkom!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image