Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. 50x30cm
 • Hartman Sierkussen 50x30cm

  Hartman Sierkussen 50x30cm

  Jacky Red
  Nog geen beoordelingen

  13,95

50 x 30 cm tuinkussens bij Kees Smit Tuinmeubelen

De 50 x 30 cm tuinkussens in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen zijn veelal sierkussens. Sierkussens kunt u gebruiken om uw tuinmeubelen aan te kleden en zo een vrolijk en kleurrijke inrichting van uw tuin te realiseren. De 50 x 30 cm tuinkussens zijn er in allerlei kleuren en printjes. Combineer ze samen, match met een gave zweefparasol en creëer een gezellige sfeer in uw tuin waarin u al uw gasten wilt verwelkomen. Vier samen de zomer!

Tuinkussens voor verschillende tuinmeubelen

Voor velerlei tuinstoelen vindt u bij Kees Smit Tuinmeubelen passende tuinkussens zodat u altijd lekker zit. Hieronder ziet u een greep uit de collectie:

Vanzelfsprekend wilt u langdurig plezier hebben van uw 50 x 30 cm tuinkussens. Om dit voor elkaar te krijgen, adviseren wij u uw tuinkussens op te bergen. Dit kan door ze binnen te leggen of in een opbergbox te stoppen.

Bestel uw 50 x 30 tuinkussen!

U kunt uw bestelling eenvoudig en snel in onze webshop plaatsen. Natuurlijk kunt u ook langskomen in één van onze showrooms om al onze tuinmeubelen in het echt te bekijken. Onze deskundige medewerkers willen u graag helpen bij het maken van uw keuze. U bent van harte welkom en de koffie en thee staan voor u klaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image