Geen producten gevonden voor deze selectie.

90 x 40 cm tuinkussens

Hoor de geluiden van de natuur en relax op één van de tuinkussens van 90 x 40 cm uit het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Geniet in uw favoriete loungeset en proost samen met uw partner of een groter gezelschap op een mooie zomerdag. Maak uw keuze uit de vele mooie tuinkussens met een afmeting van 90 x 40 cm. Ga ook voor de tuinmeubelen van Kees Smit Tuinmeubelen zoals een diningset of een balkonset. Kees Smit Tuinmeubelen heeft voor ieder wat wils. Bekijk snel de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen en laat u verrassen door het veelzijdige assortiment.

Andere afmetingen

Is een 90 x 40 cm tuinkussen niet wat u zoekt? Ga dan voor één van de andere afmetingen uit het royale assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen, waaronder:

Op de webshop vindt u nog veel meer verschillende afmetingen.

Koop snel een 90 x 40 cm tuinkussen

Uw favoriete 90 x 40 cm tuinkussens gevonden? Koop deze dan snel via de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms waar alle tuinmeubelen zijn opgesteld. Onze verkoopmedewerkers voorzien u heel graag van een passend advies.