Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gecoat metalen tuinsets bij Kees Smit Tuinmeubelen

In het voorjaar en de zomer is het weer tijd om uw leven binnen, naar buiten te verplaatsen. Zeg nu zelf: wat is er heerlijker dan optimaal van het zonnetje te kunnen genieten en ondertussen bijvoorbeeld een doordeweekse maaltijd te nuttigen? De zon en uw op orde gemaakte tuin geven warmte aan het dagelijkse leven. Om maximaal te kunnen genieten van dit alles is een gecoat metalen tuinset een fantastische toevoeging aan uw tuin. U vindt een ruime collectie bij Kees Smit Tuinmeubelen. Het assortiment kent gecoat metalen tuinsets voor kleine- of grote gezelschappen: de keuze is aan u!

Kleed uw gecoat metalen tuinset aan met kleurrijke tuinkussens, voor nog meer comfort! Daarnaast zorgen deze voor een persoonlijk tintje en extra sfeer in uw tuin.

Gecoat metaal

Het materiaal gecoat metaal is prachtig voor gebruik buitenshuis. Dit komt doordat gecoat metaal een aantal voordelige eigenschappen kent:

  • Gecoat metaal is sterk;
  • Gecoat metaal is gemakkelijk te reinigen;
  • Gecoat metaal is onderhoudsvriendelijk;
  • Gecoat metaal is zwaar in gewicht;
  • Gecoat metaal is relatief duurzaam.

Onderhoud van gecoat metalen tuinsets

U kunt uw tuinset van gecoat metaal het beste reinigen met veel water, groene zeep en een zachte borstel. Zo zorgt u ervoor dat uw tuinset langer meegaat. Voor meer tips over het onderhoud van gecoat metalen tuinsets raden wij u aan onze blog over het onderhouden van gecoat metalen tuinmeubelen te raadplegen.

Uw gecoat metalen tuinset bestellen

Via onze webshop kunt u uw gecoat metalen tuinset van uw keuze bestellen. U heeft uw tuinset dan snel bij u in de tuin staan! Wenst u eerst nog advies van één van onze deskundige medewerkers? Dit is natuurlijk mogelijk. U kunt contact met ons opnemen of langskomen in één van onze showrooms. De koffie of thee staat voor u klaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image