Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

MWH Das Original tuinsets

Bent u op zoek naar een tuinset met een prachtige uitstraling van uitstekende kwaliteit? MWH tuinsets zijn in dat geval een goede keuze! Bij Kees Smit Tuinmeubelen kunt u kiezen uit verschillende MWH tuinsets met een moderne of juist klassieke uitstraling en deze bieden tegelijkertijd een groot comfort. Zo kunt u uw tuin helemaal compleet maken. Daarnaast kunt u nog meer genieten van het zonnetje op een warme voorjaars- of zomerdag.

MWH tuinsets van gecoat metaal

De tuinsets van MWH in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen zijn gemaakt van gecoat metaal. Gecoat metalen tuinsets zijn uitstekend geschikt voor het gebruik buitenshuis. Dit komt door de verschillende voordelige eigenschappen die gecoat metaal kent, zoals:

  • Gecoat metaal is sterk;
  • Gecoat metaal is gemakkelijk te reinigen;
  • Gecoat metaal is onderhoudsvriendelijk;
  • Gecoat metaal is zwaar in gewicht;
  • Gecoat metaal kan bij beschadiging roesten.

Reden genoeg dus om te gaan voor een MWH gecoat metalen tuinset! MWH tuinsets hebben natuurlijk ook onderhoud nodig. Voor onderhoudstips kunt u een kijkje nemen op onderhoudsblog over gecoat metaal.

Uw nieuwe MWH tuinset bestellen

Eenvoudig en snel kunt u uw nieuwe MWH tuinset via onze webshop bestellen. Wilt u liever even langskomen in één van onze showrooms? Dit kan natuurlijk! Onze medewerkers zullen voor u klaar staan om u, zo gewenst, te voorzien van deskundig advies. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. De koffie en thee staan voor u klaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image