Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oranje tuinsets

Uw nieuwe oranje tuinset vindt u bij Kees Smit Tuinmeubelen. Een oranje tuinset zal een vrolijke zomerse tint geven aan uw tuin. In het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen vindt u oranje tuinsets van diverse verschillende materialen. Zo hebben wij in ons assortiment o.a.:

Oranje is een prachtige kleur voor in uw tuin, oranje tuinmeubelen zijn erg feestelijk en geven een warme uitstraling.

Eigenschappen oranje vlechtwerk

een oranje tuinset van wicker heeft veel voordelen. Zo is wicker licht in gewicht en dus eenvoudig te verplaatsen, indien nodig. Andere eigenschappen van een oranje tuinset van wicker zijn:

  • Sterk
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Het is geen natuurproduct, dus kan het niet vergaan
  • Mooie uitstraling
  • Onderhoudsarm

Al onze oranje vlechtwerk tuinmeubelen zijn met de hand gevlochten. Hierdoor is geen enkel meubelstuk exact gelijk aan elkaar, er kunnen dus kleine onderlinge verschillen zijn tussen de tuinmeubelen.

Onderhoud wicker tuinmeubelen

Is uw oranje tuinset aan een schoonmaakbeurt toe? Wij adviseren om bij het schoonmaken van uw oranje wicker tuinmeubelen geen agressieve, scherpe schoonmaakmiddelen te gebruiken. Water, groene zeep en een zachte borstel, zijn goeie middelen om uw wicker tuinset mee schoon te maken. Kijkt u voor meer onderhoudstips eens op onze onderhoudsblog over wicker.

Oranje tuinset bestellen

Heeft u de oranje tuinset gevonden die aan al uw wensen voldoet? Bestel deze dan veilig en snel in onze webshop. U bent uiteraard ook welkom in één van vestigingen.