Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rode tuinset

Uw nieuwe rode tuinset vindt u bij Kees Smit Tuinmeubelen! In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan rode tuinsets. Wij bieden u zowel rode dining- als loungesets aan. Wat u ook zoekt, bij Kees Smit vindt u zeker uw nieuwe rode tuinset! Bekijk op deze pagina ons volledige aanbod.

Rode aluminium tuinset

Aluminium is een uitstekend materiaal voor de productie van tuinmeubelen. Mede doordat het een erg sterk materiaal is, en het niet kan doorroesten, is het geschikt om het gehele jaar door buiten te laten staan. Andere eigenschappen van een rode aluminium tuinset zijn:

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Neemt de buitentemperatuur aan
  • Onderhoudsarm

Bij de meeste aluminium tuinmeubelen , waarbij zichtbaar aluminium gebruikt is, is de rode kleurlaag er onder grote hitte opgebrand, waardoor de tuinset een betere bescherming krijgt. Hierbij is de aluminium tuinset dus gepoedercoat.

Schoonmaken van uw rode aluminium tuinset

Aluminium is zeer onderhoudsarm. Wij adviseren om tijdens het schoonmaken van aluminium veel water te gebruiken in combinatie met groene zeep. Gebruik nooit scherpe of agressieve reinigingsmiddelen. Ook het gebruik van een hoge drukspuit wordt sterk afgeraden op aluminium tuinmeubelen. Dit kan namelijk onnodig voor beschadigingen veroorzaken. Het afdekken van (rode) aluminium tuinmeubelen wordt afgeraden. Onder een hoes of zeil kan zich namelijk condens vormen. Doordat uw tuinmeubelen nu niet kunnen ademen, kunnen er vervelende vlekken ontstaan. Het beste is om de aluminium tuinset aan het einde van de zomer, op te bergen gedurende wintermaanden. Mocht dit niet mogelijk zijn, laat dan uw aluminium tuinset onafgedekt buiten laten staan. Kijk voor meer onderhoudstips eens op onze onderhoudsblog over aluminium tuinmeubelen.

Andere kleur tuinset

Toch niet zo gecharmeerd van de kleur rood? Geen probleem! Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u o.a. ook:

Met behulp van de zoek filter kunt u ook de andere kleuren in ons assortiment bekijken. Heeft u een tuinset gevonden die volledig aan uw wensen voldoet? Bestel deze dan veilig en snel via onze webshop. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.