Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Gecoat Metaal
 • R&S Design Armilla relaxstoel

  R&S Design Armilla relaxstoel

  Royal Grey
  41

  109,-

  89,-

 • R&S Design Armilla relaxstoel

  R&S Design Armilla relaxstoel

  Zwart
  26

  109,-

  89,-

Tuinstoelen van gecoat metaal

De zon breekt weer door, de lente staat voor de deur. Genoeg redenen voor u om uw tuin weer op en top in orde te maken, zodat u weer optimaal kunt genieten van al het moois in uw tuin of op uw terras. En wat is er nu fijner dan nieuwe tuinstoelen van gecoat metaal in uw tuin te hebben staan die u met uw gecoat metalen diningtafel kunt combineren. Bij Kees Smit Tuinmeubelen kunt u een keuze maken uit het ruime assortiment tuinmeubelen.

Meerdere uren in de zon genieten? Geen nood! Met een prachtige vierkante zweefparasol zit u altijd goed beschermd tegen de felle zonnestralen.

Onderhouden van uw gecoat metalen tuinstoelen

Wat maakt dat gecoat metaal zo geschikt is voor uw tuinstoelen? Gecoat metaal kent de volgende voordelige eigenschappen:

 • Gecoat metaal is een sterk materiaal;
 • Gecoat metaal is gemakkelijk te reinigen;
 • Gecoat metaal is onderhoudsvriendelijk;
 • Gecoat metaal is zwaar in gewicht.

Wanneer u uw nieuwe tuinstoelen van gecoat metaal eenmaal in uw tuin heeft staan wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaan. Zaak voor u om deze goed te onderhouden. Dit kan eenvoudig door veel water, een beetje groene zeep en een zachte doek of borstel te gebruiken. Lees meer onderhoudstips op onze onderhoudsblog over gecoat metalen tuinstoelen.

Uw gecoat metalen tuinstoelen bestellen

Eenvoudig en snel kunt u uw bestelling plaatsen in onze webshop. U krijgt uw tuinstoelen van gecoat metaal dan snel bij uw thuis geleverd. Wilt u eerst verschillende tuinmeubelen in het echt komen bekijken en uitproberen? Natuurlijk is dit mogelijk. In dat geval bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Aldaar staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. De koffie en thee staan voor u klaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image