1 product
  1. Manifesto Vitaro lounge tuinstoel
    Manifesto Vitaro lounge tuinstoel
    Indigo
    Aanbiedingsprijs 179,- Normale prijs 219,-
    U bespaart: 40,- (-18%)
1 product

Paarse tuinstoelen

Wanneer u uw tuin wilt opvrolijken en tegelijkertijd een eyecatcher zoekt? Kies dan een van de paarse tuinstoelen uit het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Bekijk op deze pagina ons aanbod van paarse tuinstoelen.

Uitgelicht: Paarse tuinstoelen van outdoor Textiel

Paarse tuinstoelen van outdoor textiel hebben een moderne uitstraling en zal in iedere tuin tot zijn recht komen, b.v. in een kleurrijke tuin met veel paars blauwe accenten. Outdoor textiel wordt geassocieerd met een materiaal voor binnenshuis, maar deze materiaalsoort is ook zeer geschikt voor gebruik buiten, echter altijd onder een overkapping! Wij adviseren om uw paarse tuinstoelen van outdoor textiel regelmatig schoon te maken en de daarvoor bestemde reiniger/protector voor outdoor textiel te gebruiken. Kijk voor meer onderhoudstips op onze onderhoudsblog over outdoor textiel. Combineer een paarse outdoor textiel tuinstoel met een strakke houten tuintafel. Hiermee creëert u een perfect plaatje in uw tuin.

Liever een andere kleur?

Kees Smit Tuinmeubelen biedt naast paarse tuinstoelen, ook tuinstoelen in een tal van andere kleuren.

Maak uw eigen keuze in ons ruime assortiment. Verfijn uw zoekopdracht door gebruik te maken van de filter in onze webwinkel. Hier kunt u uw favoriete tuinstoel selecteren op o.a. materiaalsoort, uitvoering en kleur.

 

Een paarse tuinstoel bij Kees Smit Tuinmeubelen bestellen

Bij ons bent u aan het goede adres als u paarse tuinstoelen wilt aanschaffen. Wij hebben deskundige kennis in huis waarmee we u adviezen kunnen geven. Zo staat binnenkort uw favoriete tuinstoel in uw tuin of op uw balkon. Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk al onze paarse tuinstoelen op onze website. Bij vragen of opmerkingen over onze tuinstoelen of over andere tuinmeubelen, vernemen wij dit graag. Neem dan ook gerust contact met ons op!