Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. 251 t/m 400 cm
 • Bellagio Rosarno dining tuintafel 260x100x75cm

  Bellagio Rosarno dining tuintafel 260x100x75cm

  Charcoal
  Nog geen beoordelingen

  999,-

  799,-

251 t/m 400 cm tuintafels

De tijd van langere dagen, BBQ-en dus, gezellige zomeravonden is weer aangebroken. Dit wilt u ongetwijfeld vieren met vrienden en familie. Voor deze gelegenheid is het erg praktisch om een grote dining- of bartafel in uw tuin te hebben staan waaraan u met het gehele gezelschap kunt tafelen. Bij Kees Smit Tuinmeubelen heeft u een ruime keuzemogelijkheid tussen tuintafels van 251 t/m 400 cm. Om een tuinset compleet te maken kunt u uw bar- of diningtafel aanvullen met mooie diningstoelen, stapelbare stoelen of barstoelen.

Teakhouten tuintafels

Teakhout is een hardhoutsoort welke u veel ziet terugkomen bij de tuinmeubelen bij Kees Smit Tuinmeubelen. Dit komt omdat teakhout een uitermate geschikt materiaal is voor gebruik buitenshuis. U ziet dit in de volgende eigenschappen terugkomen:

 • Teakhout is zwaar;
 • Teakhout is sterk;
 • Teakhout is duurzaam;
 • Teakhout vergrijst na enige tijd;
 • Teakhout droogt snel in de zon;
 • Teakhout voelt natuurlijk aan.

Teakhouten tuinmeubelen kunnen het beste gereinigd worden met behulp van veel water: het hout moet helemaal doorweekt zijn zodat de poriën van het hout open staan. Daarna kunt u met een soda oplossing en een stevige borstel uw teakhouten tuintafel schoon borstelen. Voor meer tips over het onderhoud van uw teakhouten tuintafel kunt u onze blog over het onderhoud van teakhout bekijken.

Tuintafels met verschillende afmetingen

Zoekt u een kleinere tuintafel? Daarvoor bent u bij Kees Smit Tuinmeubelen ook aan het goede adres. Bekijk bijvoorbeeld eens:

Online uw tuintafel bestellen

Wilt u de tuintafel van 251 t/m 400 cm zo snel als mogelijk in uw tuin hebben staan? U kunt uw bestelling eenvoudig via onze webshop plaatsen. Wenst u de verschillende tuintafels eerst in het echt te aanschouwen? In dit geval kunt u langskomen in één van onze showrooms waar onze medewerkers voor u klaarstaan om u te helpen bij het maken van uw keuze. De koffie en thee zullen voor u klaarstaan!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image