Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

45 x 45 cm tuintafels bij Kees Smit Tuinmeubelen

Tegelijk met de eerste zonnestralen is ook de tijd van 's avonds lekker lang buiten tafelen, weer aangebroken. Nodig uw vrienden en familie uit voor een gezellige avond en uw vierkante tuintafel van 45 x 45 cm komt zeker van pas. In combinatie met een mooie loungebank staat deze prachtig in uw tuin! De vierkante tuintafels van 45 x 45 cm uit het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen hebben een mooi design en zijn ook nog eens erg functioneel. Zo kunt u optimaal genieten van alle uurtjes in uw tuin of terras.

Vul uw tuin of terras aan met een fraaie zweefparasol zodat u, terwijl u geniet van al het moois in uw tuin, goed beschermd zit tegen de felle zonnestralen.

Aluminium tuintafels

Voor tuinmeubelen is natuurlijk niet ieder materiaal even bruikbaar. Aluminium echter, wordt veel gebruikt bij de productie van tuinmeubelen. Dit komt doordat dit materiaal erg geschikt is voor het gebruik buitenshuis. De volgende voordelige eigenschappen van aluminium zijn:

  • Aluminium is een sterk materiaal;
  • Aluminium is gemakkelijk te reinigen;
  • Aluminium kan niet doorroesten;
  • Aluminium neemt de buitentemperatuur aan;
  • Aluminium is onderhoudsvriendelijk.

U kunt voor het onderhoud van uw aluminium tuintafel, het beste groene zeep, veel water en een zachte borstel of doek gebruiken. Zo houdt u uw tuintafel zo lang mooi. Daarnaast raden wij u af om uw tuintafel af te dekken met een zeil of hoes. Het gebruik hiervan kan zorgen dat er vlekken ontstaan op uw tuintafel en dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. U kunt uw aluminium tuintafel buiten laten staan in de wintermaanden. Als u dit liever niet wilt, kunt u uw tuintafel het beste overdekt opbergen.

Tuintafels in verschillende soorten en maten

Vierkante tuintafels vindt u in de collectie van Kees Smit Tuinmeubelen in diverse maten. U heeft een geruime keuze tussen groot en klein:

Uw vierkante 45 x 45 cm tuintafel online bestellen

Als u een keuze heeft kunnen maken uit het de ruime collectie van Kees Smit Tuinmeubelen, bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. Het is ook mogelijk om ons gehele assortiment te bekijken in één van onze showrooms. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze deskundige medewerkers helpen u graag!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image