Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tuinset van gecoat metaal

Kees Smit Tuinmeubelen heeft verschillen tuinsets van gecoat metaal in haar assortiment. Als u op zoek bent naar een tuinset van gecoat metaal bent u bij Kees Smit aan het juiste adres! Blader op deze pagina door ons gehele aanbod!

Onderhoud gecoat metaal

Voor het schoonmaken van tuinsets van gecoat metaal raden wij aan veel water te gebruiken. Dit in combinatie met groene zeep en een zachte borstel. Wij raden af om een hogedruk reiniger te gebruiken. Deze kan namelijk de coating beschadigen. Op deze beschadigde plekken kan dan vervolgens evt. roest ontstaan.

Het afdekken van gecoate meubelen raden wij af. Mocht u dit wel doen, dan kan er onder het zeil of de hoes, vocht ontstaan. Dit zorgt voor afdrukken en lelijke plekken die u er vervolgens niet meer af krijgt. Wij adviseren de meubelen op te bergen in de winterperiode, mocht dit niet mogelijk zijn, dan raden wij aan de tuinmeubelen onafgedekt te laten staan. Ook is het van belang dat u geen vazen, potten etc. op bijvoorbeeld de tuintafel laat staan. Ook deze kunnen voor afdrukken zorgen als ze langdurig op dezelfde plek staan.

Materiaal

Mocht u niet op zoek zijn naar een tuinset van gecoat metaal? Geen nood! Kees Smit Tuinmeubelen heeft tuinsets van vele verschillende materialen in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld uit:

Tuinset bestellen

Heeft u de tuinset gevonden die aan uw wensen voldoet? Bestel deze dan veilig en snel in onze webshop of kom langs in één van onze Experience Store XXL!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image