Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Giardo tuintafels

Bent u op zoek naar een nieuwe tuintafel? Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u aan het juiste adres! Kees Smit Tuinmeubelen heeft een breed assortiment tuintafels in verschillende soorten, kleuren en merken. Eén van de merken uit het assortiment is Giardo. Veel tuintafels van Giardo zijn gemaakt van vlechtwerk. De giardo tuintafels zijn veelal loungetafels en bijzettafels.

Uitgelicht: vlechtwerk tuintafels van Giardo

Giardo staat bekend om haar meubelen van wicker (vlechtwerk). Wicker tuintafels zijn niet meer weg te denken bij de fabricage van bijzettafels. Ook in het assortiment van Kees Smit is wicker goed vertegenwoordigd. Het vlechtwerk biedt een aantal voordelen, namelijk:

  • Licht in gewicht
  • Sterk
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Duurzaam
  • Mooie uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk.
Deze eigenschappen maken wicker tot een uitermate geschikt materiaal voor tuintafels en tuinmeubelen.

Onderhoud wicker tuintafels van Giardo

Een tuintafel van wicker vergt minimaal onderhoud. U kunt het meubelstuk schoonmaken met veel water, groene zeep en een goede borstel. Agressieve schoonmaakmiddelen worden afgeraden, omdat dit het meubel kan beschadigen. Ook wordt het afgeraden om de tuintafels in de winter af te dekken met een hoes of zeil. Hierdoor kan het kunststof niet ademen en kunnen er vervelende vlekken ontstaan. Voor meer onderhoudsadvies kunt u onze blog over het onderhoud van vlechtwerk lezen!

Giardo tuinmeubelen

Naast tuintafels biedt Giardo ook tuinstoelen aan. Kees Smit Tuinmeubelen biedt u de mogelijkheid om zelf uw perfecte tuinset samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld een tuintafel van Giardo combineren met een tuinstoel van Giardo. Kees Smit Tuinmeubelen helpt u graag om uw tuinset naar eigen smaak te maken. U kunt telefonisch of online contact opnemen met onze klantenservice of u kunt advies vragen in een van onze showrooms. De koffie staat voor u klaar!

Makkelijk en snel bestellen bij Kees Smit Tuinmeubelen

Heeft u de perfecte tuintafel van Giardo gevonden? Dan kunt U deze eenvoudig en snel bestellen via de website van Kees Smit Tuinmeubelen. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image