Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kees Smit Collectie tuintafels

Een Kees Smit Collectie tuintafel is een must in de inrichting van uw tuin en mag zeker niet ontbreken. Waarom? Omdat ze zeer geschikt zijn voor een feestje, gewoon een gezellige dag of een barbecue. Zo kunt u genieten van allerlei mooie momenten, gewoon bij u in de tuin of op uw terras.

Tuintafels van staal

U vindt in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen tuintafels gemaakt van staal. Dit is niet zo gek: staal is erg geschikt voor het gebruik buiten. Zo kent staal de volgende voordelige eigenschappen die staal tot een geschikt materiaal maken:

  • Staal is sterk;
  • Staal is gemakkelijk te reinigen;
  • Staal is onderhoudsvriendelijk;
  • Staal is zwaar.

Tijdens het schoonmaken van uw stalen tuinmeubelen kunt u het beste veel water, een beetje groene zeep en een zachte doek of borstel gebruiken. Zo zorgt u ervoor dat uw Kees Smit Collectie tuintafel zo lang mogelijk mooi blijft.

Tuintafels van andere mooie merken

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u nog vele andere tuintafels van velerlei mooie merken. Zo is er altijd wel een tuintafel die perfect bij uw wensen aansluit. Zie bijvoorbeeld:

De Kees Smit Collectie Tuintafel bestellen

U heeft de Kees Smit Collectie tuintafel van uw dromen gevonden! Wat nu? Bestel eenvoudig en snel uw tuintafel via onze webshop en krijg deze binnen een korte tijd bij u thuisbezorgd. Kom langs in één van onze showrooms en bekijk ons volledige aanbod in het echt. Onze medewerkers helpen u graag wanneer u vragen heeft over de producten. U bent van harte welkom en de koffie en thee staan natuurlijk voor u klaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image