Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

1 van 5 artikelen

Filter op
 

Lounge/dining tuintafels

Ga voor één van de ideale lounge/dining tuintafels uit het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. De perfecte oplossing voor als u heerlijk wilt loungen, maar ook wilt genieten van o.a. een smaakvol diner. Combineer een lounge/dining tuintafel met één van onze loungesets. Ziet u zichzelf al zitten tijdens een zonnige dag, genietend van uw tuin en de natuur om uw heen? Wie wil dat niet! Waar wacht u nog op en bekijk snel alle lounge/dining tuintafels en natuurlijk alle andere tuinmeubelen op de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen.

Onderhoud teakhouten lounge/dining tuintafels

Voor het onderhoud van een teakhouten lounge/dining tuintafel hebben de bloggers van Kees Smit Tuinmeubelen een handig onderhoudsblog over teakhout geschreven. Vol met tips en een handige instructiefilm over het onderhouden van uw teakhouten lounge/dining tuintafel. Dat is pas handig van Kees Smit Tuinmeubelen.

Andere tuintafels

Een lounge/dining tuintafel niet helemaal wat u zoekt? Kijkt u dan eens naar de vele andere tuintafels bij Kees Smit Tuinmeubelen zoals:

Uw keuze voor een lounge/dining tuintafel

Heeft u uw favoriete lounge/dining tuintafel gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen. In no-time geniet u van uw favoriete lounge/dining tuintafel tijdens die zonnige dag. Heeft u één van onze showrooms al eens bezocht? Komt u snel langs en bekijk het ruime assortiment tuinmeubelen van Kees Smit Tuinmeubelen. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image